R5 2600 için stok fan bile yeter aslında. Sıvı soğutmaya hiç hiç gerek yok. Şu bile yeterli olacaktır:Ben bir sıvı soğutucu almayı düşünüyordum fakat kararsız kaldım. 3K bütçem var işlemci R5 2600 ekran kartı RX 570 oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor. O yüzden almayı düşünüyorum.
Ben bir sıvı soğutucu almayı düşünüyordum fakat kararsız kaldım. 3K bütçem var işlemci R5 2600 ekran kartı RX 570 oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor. O yüzden almayı düşünüyorum.
R5 2600 için stok fan bile yeter aslında. Sıvı soğutmaya hiç hiç gerek yok. Şu bile yeterli olacaktır:
![]()
Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pek bilgim yokda sogutma yuzünden heraldeHocam soğutma yüzünden mi kapanıyor bilgisayar emin misiniz?
R5 2600 zaten ısınan bir işlemci değil, belki de bakım zamanı gelmiştir bilgisayarına.Yetmiyor keşke yetse aşırı sıcakdan kapanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.