Sıvı soğutucu vs kule tipi

Peki size nasıl video gönderebilirm.
Youtube'a liste dışı video olarak yükleyip buraya link bırakabilirsiniz, forumda genelde öyle yapıyorlar.

Bunu aldıgımda oyun oynarken bilgisayar kapanma gibi bir sorunu olmaz değil mi Rust oynuyorum cok ısınıyor.
Bu soğutucu işlemcine fazlasıyla yetecektir.

Tamamdır videoyu göndereceğim ama normalde daha oyuna girmeden kapanan oyun kayıt alıyorum diye oyuna soktu ama 1FPS.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ama yüklenmedi 10dk sonra yüklenir.

Ben bir sıvı soğutucu almayı düşünüyordum fakat kararsız kaldım. 3K bütçem var işlemci R5 2600 ekran kartı RX 570 oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor. O yüzden almayı düşünüyorum.

Sıvı soğutmayı Ryzen 5 7600 ve üstü için tavsiye ederim. 1000TL'ye alınacak hava soğutma; miss, buzz gibi soğutur işlemcini.
Bu soğutucu, stok fana oranla 15 derece fark yapar emin olabilirsin.
Ben de bu soğutucuyu R5 5600 için alacağım İnşallah.

Hocam hiçbir şey yapmadan cok fazla şey yaptınız şu an Rust'da bilgisayar kapanmadı anlayamadım oynuyorum bir saat icinde kapanmazsa almama gerek kalmaz herhalde.

Hocam hiçbir şey yapmadan cok fazla şey yaptınız şu an Rust'da bilgisayar kapanmadı anlayamadım oynuyorum bir saat icinde kapanmazsa almama gerek kalmaz herhalde.
Önemli olan niyetmiş demek ki :D

Önemli olan niyetmiş demek ki :D

Sanırım öyleymiş teşekkür ederim vakit ayırdıgın icin. :D

Dün 8-9 saat oynadm sorun olmadı uyandım oyuna girmeye calıştıgımda aynı sorun ortaya cıktı sorun bu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı