Sivilce engellemek için ne yapılmalı?

Bu ikisini kullanabilirsin, öncesinde yüzünü yıka sonra sırayla yıka sür, masaj yap en son tekrar yıka. Sabah ve akşam uygulamalısın günde 2 defa. Zamanla yüzünü temizler sivilceler söner gider. 20 güne temizlenir diye düşünüyorum.

Tretionin/Adapalen Krem + Nemlendirici kullanabilirsin. Kremin cilde etkisine göre arti olarak C Vitamini Serumu ve B Vitamini serumu kullanabilirsin. Serumlari hazır almak yerine kendin yaparsan çok daha ucuza gelir.

Bu arada yüz temizleme jelleri hiç işe yaramıyor, onlara vereceğin parayı dermatoloğa ver adamakıllı tedavi ol kremle jelle geçmiyor sivilceler.
Geçmiyor aaaahhhh ahhh geçmiyor.

Izotretionin ile haşat mı olsun? Krem halindeki retinoidler + düzgün cilt bakımı gayet iyileştirir.

İlaca bir şey demiyorum.
Çay ağacı yağı kremi jeli içine kim bilir ne kimyasallar katıyorlar zaten hiçbir işe yaramıyor.
Ben sizin yukarıda yazdığınız mesajı hiç görmedim okumadım bile sizin cevabınıza demedim işe yaramaz diye. Yazdığınız mantıklı bir cevap🫡

Hocam bende 10 a geçiyorum çok iltihaplı sivilcelerim vardı sağlık ocağına gittim ve 1 saniyede teşhisi koyup antibiyotik+krem+ağrı kesici verdi 1 haftada bütün sivilceler yok oldu.

Hocam ergenlik dönemi sivilcesini cildiye çözer.
Ben gidince bana benzoxin veriyor( krem ). Gece yatmadan sürüp sabah yıkıyorsun. 5 günde geçirir. Ama malum, ülkede doktor kalmadı. 15-20 gün sonrasına randevu veriyor.
Benim bu ara sivilcelerim artmıştı. 20 gün sonrasına randevu vardı. Gittim sevdiğim aktar bir ablam var. Bir sabun verdi (deniz yosunu vs bir şeyler yazıyor ). Gerçekten tuhaf bir sabun. Spiderwax gibi oluyor. 2. günüm harbi memnunum, oldukça azaldı ve derin hiç sivilcem kalmadı (akne diyelim ).(bunların net çözüm olduğuna inanamıyorum ama. O yüzden randevu da aldım. )

tavsiyeelriniz için teşekkürler yüzümü sabunla yıkadım büyük ölçüde geçti suratım mayın tarlasına benzemyior göz altı için ne önerebilrisinzi peki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı