SelamSelamlar, alınım da 1 2 tane sivilce var da geçirecek bir krem var mı garanti şekilde eczaneden alabılecegım?
Nadixa krem gibi antibiyotikli kremler, akne tedavisinde kullanılırken kesinlikle tek başına tercih edilmemelidir. Çünkü tek başına kullanıldıklarında zaman içerisinde direnç gelişerek etki göstermemeye başlarlar. Böyle bir bilgi okudum. @N0rvecli Bilginize
Nadixa krem gibi antibiyotikli kremler, akne tedavisinde kullanılırken kesinlikle tek başına tercih edilmemelidir. Çünkü tek başına kullanıldıklarında zaman içerisinde direnç gelişerek etki göstermemeye başlarlar. Böyle bir bilgi okudum. @N0rvecli Bilginize
Sivilcelerinizin olması gayet normal. Eğer masum bir ergenlik sivilcesiyse -ki öyle olduğunu varsayıyorum- o kimyasalları yüzünüze sürmemenizi tavsiye ederim.Selamlar, alınım da 1 2 tane sivilce var da geçirecek bir krem var mı garanti şekilde eczaneden alabılecegım?
Evet kesinlikleSivilcelerinizin olması gayet normal. Eğer masum bir ergenlik sivilcesiyse -ki öyle olduğunu varsayıyorum- o kimyasalları yüzünüze sürmemenizi tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.