Sivilce izi konusu

Daha fazla  
Meslek
CNC öğrenmekle meşgul
Ben şu anda 14 yaşındayım, 11 yaşında ergenliğe girdim. Yüzümdeki sivilceler önceki yıllara göre azaldı ama şu anda içime bir kurt düştü. Acaba şu ana kadar patlattığım sivilceler iz olarak kalır mı? Sadece sol yanağım sivilceler yüzünden kızarık. Annemde ergenliğinde benden daha da fazla patlatıyormuş fakat kadının yüzü pürüzsüz. Bu sivilce izinin kalması abartılıyor mu yoksa gerçek mi?

Ben şu anda 14 yaşındayım, 11 yaşında ergenliğe girdim. Yüzümdeki sivilceler önceki yıllara göre azaldı ama şu anda içime bir kurt düştü. Acaba şu ana kadar patlattığım sivilceler iz olarak kalır mı? Sadece sol yanağım sivilceler yüzünden kızarık. Annemde ergenliğinde benden daha da fazla patlatıyormuş fakat kadının yüzü pürüzsüz. Bu sivilce izinin kalması abartılıyor mu yoksa gerçek mi?
Kremi filan var onlar halledilir ama annenin ''kapatıcı'' diye tabir edilen makyaj malzemesini sürmediğine emin misin? Ben 24 yaşındayım sivilce izi değil, hala sivilce var suratımda. Nasıl oluyor ben de anlam veremiyorum.

Ahahaha dostum inan bana abartılmıyor. 14 yaşımda bir sivilce çıktı burnumun tam ortasında izi hala duruyor. Arkadaş olduk öyle söyleyeyim. Kesinlikle yapman ve yapmaman gereken şeyler:
  • Stres yapmamak
  • Hastanede cildiyeye gitmek
  • Spor yapmak
  • Sağlıklı ve dengeli beslenmek
  • Kiloya dikkat etmek
  • Düzenli bir şekilde yüzü temizlemek
  • Güneşe kremsiz çıkmamak
  • Sivilceye dokunmamak dokunduysan yüzünü temizlemek(yapmazsan sabah uyanırsın +3 sivilce bonusu gelmiş olur)
bunları yaparsan/yapmazsan iz kalsa dahi bir süre sonra gider. Tekrar söylüyorum sivilce çıktıysa mutlaka cildiyeye git tedavi ol iz kalmasın.

Kremi filan var onlar halledilir ama annenin ''kapatıcı'' diye tabir edilen makyaj malzemesini sürmediğine emin misin? Ben 24 yaşındayım sivilce izi değil, hala sivilce var suratımda. Nasıl oluyor ben de anlam veremiyorum.
Annem özel bir gün olmadıkça yüzüne herhangi bir makyaj malzemesi sürmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı