Sivilce izleri nasıl geçer?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar sivilcelerim çıkıyor biraz abartınca yiyecekleri tamam sorun etmiyorum onları geçiyor onlar sabunlar falan ile fakat eskiden ilk ergenliğimde kazıdığım sivilceler yanaklarımda çok fazla kaldı ve geçmiyorlar ne yaparsam yapayım. Cildiyeye falan gitmek istemiyorum ilaç veriyorlar bir şey yaptıklarını sanıyorlar herkese verilen ilacı veriyorlar şutluyorlar artık gitmek istemiyorum yaşım 15 bu arada. Biliyorum ergenliğin ortasındayım fakat 12 yaşından beri bıkkınlık geldi. Bunu güzellik merkezlerinde veya başka bir türlü bir şeyler ile geçiremez miyim?

Fraksiyonel lazer tedavisi ve enzimatik peelingler olarak gördüm bunlar nerede yapılıyor bilmiyorum fakat ikincisi ürkütücü geldi.

Son düzenleme:
Hocam bende aynı sorundan muzdaribim. Artık saldım iyice psikolojiyi bozdum diye. Gerçi şimdi de farklı şeyleri kafaya takıyorum ama bir dert eksildi en azından zamana bıraktım.

Hocam bende aynı sorundan muzdaribim. Artık saldım iyice psikolojiyi bozdum diye. Gerçi şimdi de farklı şeyleri kafaya takıyorum ama bir dert eksildi en azından zamana bıraktım.
Hocam bende öyleydim. 7. sınıftan beri yani 3 yıldır sivilcelerle mücadele ettim şimdi çıkmıyor fakat çok kötü hocam ya. Etrafa bakıyorum 100 kişinin 5i sivilceli ve 5 kişinin 4ünde sivilce güzel duruyor diğer 1 kişi benim zaten. Yani hem aynaya bakınca kendimi güzel görmek istiyorum hemde bıktırdı yani. Evde yapabileceğimin en iyisini yaptım yüz temizleme sivilce engelleyici evimde şuan kullandığım 5 bitirdiğim 7 tane toplam ilaç var losyonlar dahil. Parayada yazık psikolojiyede. Birkaç kere tedavi olayımda en azından belki hayata bakış açım değişir.

Hocam bende öyleydim. 7. sınıftan beri yani 3 yıldır sivilcelerle mücadele ettim şimdi çıkmıyor fakat çok kötü hocam ya. Etrafa bakıyorum 100 kişinin 5I sivilceli ve 5 kişinin 4'ünde sivilce güzel duruyor diğer 1 kişi benim zaten. Yani hem aynaya bakınca kendimi güzel görmek istiyorum hem de bıktırdı yani. Evde yapabileceğimin en iyisini yaptım yüz temizleme sivilce engelleyici evimde şu an kullandığım 5 bitirdiğim 7 tane toplam ilaç var losyonlar dahil. Parayada yazık psikolojiyede. Birkaç kere tedavi olayımda en azından belki hayata bakış açım değişir.

Hocam bende küçük yaştan beri yaşıyordum. 6. Sınıfta hafiften çıkmaya 8. Sınıfta tamamen büyümeye ve çoğalmaya başlamıştı. Geçen sene cildiyeye gittim ve "zoretanin" adında bir ilaca başladım. 9 ay sürdü ve sonunda kurtuldum sivilcelerden. Sadece biraz önemsiz iz kaldı onun için de krem kullanıyorum. Denemiş olabilirsiniz belki ama denemediyseniz tavsiye ederim cildiyeye gidip bu ilacı talep etmenizi.

Arkadaşlar sivilcelerim çıkıyor biraz abartınca yiyecekleri tamam sorun etmiyorum onları geçiyor onlar sabunlar falan ile fakat eskiden ilk ergenliğimde kazıdığım sivilceler yanaklarımda çok fazla kaldı ve geçmiyorlar ne yaparsam yapayım. Cildiyeye falan gitmek istemiyorum ilaç veriyorlar bir şey yaptıklarını sanıyorlar herkese verilen ilacı veriyorlar şutluyorlar artık gitmek istemiyorum yaşım 15 bu arada. Biliyorum ergenliğin ortasındayım fakat 12 yaşından beri bıkkınlık geldi. Bunu güzellik merkezlerinde veya başka bir türlü bir şeyler ile geçiremez miyim?

Fraksiyonel lazer tedavisi ve enzimatik peelingler olarak gördüm bunlar nerede yapılıyor bilmiyorum fakat ikincisi ürkütücü geldi.

Vallahi bende aynen sizin gibiydim ama tamamen ergenlik çağıyla alakalı ben bir cildiyeye gitmiştim 2 tane ilaç 1 sabun vermişlerdi düzenli bitene kadar kullandım azalma da oldu ama bırakınca tekrar çıkmaya başladılar bende uğraşmayı bıraktım ve zamanla hepsi kayboldu gitti.

Vallahi bende aynen sizin gibiydim ama tamamen ergenlik çağıyla alakalı ben bir cildiyeye gitmiştim 2 tane ilaç 1 sabun vermişlerdi düzenli bitene kadar kullandım azalma da oldu ama bırakınca tekrar çıkmaya başladılar bende uğraşmayı bıraktım ve zamanla hepsi kayboldu gitti.
Hocam bizim ailede genetik sanırsam ablam üniversitedeyken de vardı onda da. Sonra dediğim ilacı kullandı onun da yüzü tertemiz şimdi.

Hocam bizim ailede genetik sanırsam ablam üniversitedeyken de vardı onda da. Sonra dediğim ilacı kullandı onun da yüzü tertemiz şimdi.

Doğrudur etkili ilaçlar var fakat cildiyeye gidip doktorun ona göre bir ilaç vermesi daha doğru olur diye düşünüyorum kafasına göre ilaç kullanmak doğru olmaz. Siz de cildiyeye gidin demişsiniz zaten o gerkeni yapar.

Hocam bende küçük yaştan beri yaşıyordum. 6. Sınıfta hafiften çıkmaya 8. Sınıfta tamamen büyümeye ve çoğalmaya başlamıştı. Geçen sene cildiyeye gittim ve "zoretanin" adında bir ilaca başladım. 9 ay sürdü ve sonunda kurtuldum sivilcelerden. Sadece biraz önemsiz iz kaldı onun için de krem kullanıyorum. Denemiş olabilirsiniz belki ama denemediyseniz tavsiye ederim cildiyeye gidip bu ilacı talep etmenizi.
Hocam benim sivilceden ötürü sorunum yok losyonlarla kremlerle giderebiliyorum bunları 2-3 günde fakat izler çok bende. Yanaklarımdaki izler çok fazla. Cildiyeye pek gitmek istemiyorum bana önerdiklerinden hiçbir yarar alamadım kendi okuyup aldıklarımdan aldım hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı