Herkese merhaba, şu an 17 yaşındayım. Zoretanin kullanıyordum şu an 6. ayım, doktora izler nasıl geçer dediğimde lazer tedavi ile dedi. Acaba evde nasıl geçer? Eskiden çıktığı zaman patlatıyordum ondan iz kaldı, sizce nasıl geçer izler?
Patlattıysan ve cildin krater gibi olduysa doğal yollar ile geçmez diye biliyorum hocam niye patlatıyorsun.
Peki hocam sağolunPatlatma ve doktor tavsiyesi dışında bir şey kullanmamaya dikkat et. Farklı doktorlardan bilgi alabilirsin. Gençliğimde aşırı sivilceli biri olarak bunun biraz şans olacağını da söyleyebilirim. Benim yüzümde hiç iz kalmadı neredeyse olanlarda sakaldan görünmüyor ama herkes bu kadar şanslı değil. En önemlisi yüzüne fazla dokunma, eldeki mikroplar daha fazla zarar verir cildine.
Merhaba. 7 ay boyunca Zoretanin kullandım. Tedavimin sonunda doktorumla görüştüğümde, izlerimin kremlerle geçemeyecek kadar derin ve yoğun olduğunu söyledi. Bu nedenle bana altın iğne, fraksiyonel lazer ve PRP tedavilerini önerdi.Herkese merhaba, şu an 17 yaşındayım. Zoretanin kullanıyordum şu an 6. ayım, doktora izler nasıl geçer dediğimde lazer tedavi ile dedi. Acaba evde nasıl geçer? Eskiden çıktığı zaman patlatıyordum ondan iz kaldı, sizce nasıl geçer izler?
Merhaba. 7 ay boyunca Zoretanin kullandım. Tedavimin sonunda doktorumla görüştüğümde, izlerimin kremlerle geçemeyecek kadar derin ve yoğun olduğunu söyledi. Bu nedenle bana altın iğne, fraksiyonel lazer ve PRP tedavilerini önerdi.
Her birinden 4 seans olacak şekilde tedavi aldım. Fiyatlar biraz yüksek olsa da gerçekten çok başarılı sonuçlar elde ettim. Altın iğne işlemi biraz acılı bir süreç, ancak izlerim çok ağır olmasına rağmen neredeyse tamamen yok oldu. Eminim sizin izleriniz, benim önceki durumuma göre daha hafiftir. Bu tedavi yöntemleri sayesinde siz de izlerinizden kurtulabilirsiniz. Elbette öncelikle bir dermatoloğa danışmanız, onun görüşünü almanız çok önemli. Eğer evde kendi başınıza bir şeyler yapmak istiyorsanız, retinol gibi içeriklere sahip ürünleri düzenli olarak kullanmayı düşünebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Acı konusunda lazer pek de sorun değil. Yaptırabilirsiniz.Benimkiler de bayağı mor ve derin izler olmadı bende lazer yaptırırım
Acı konusunda lazer pek de sorun değil. Yaptırabilirsiniz.
Lazer ile düzelebilir. Yine de doktorunuza danışın.Acıdan sıkıntı yok düzelsin yeter
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.