@IRamazanI bak ben 26 yaşımdayım fıstık, fıstık ezmesi ya da çok fazla cips ıvır zıvır yiyeyim birkaç gün içerisinde sivilceler pörtler suratımda ya da düzensiz beslendiğimde...
ilaç, cilt bakımı, krem falan bunları tıraş.
Çözüm basit, yapması zor. Genelde bunu yapmaya gözü yemeyenler uğraşıyor ilaçla şununla bununla.
al sana çözüm:
1 ve en önemlisi- cips, çikolata, pasta, börek, çörek, kızartmanın her türlüsü, şekerli içeceklerin tamamı (meyve suyu da dahil), bütün tatlılar, salam, sosis, sucuk, mayonez ve diğer soslar
bunların hepsini hayatından kazıyıp atacaksın.
2- her sabah kahvaltında 3-4 tane yumurta, maydanoz, yeşillik, peynir, zeytin, yulaf yemelisin. Tavuk ye proteinini tam almaya çalış. Tavuk et yok mu kır 3-4 tane yumurta onu ye.
3- düzenli olarak spor yap, spor salonuna gidemiyorsan ki bende 1.5 yıldır gidemiyorum, çık barfiks çek şınav çek. Çekemiyorsan internetten araştır başlangıç aşamalarını yap sonra bunları yap. Çık koşu yap, yürüyüş yap. Çömel, kalk, atla zıpla hareketli ol yani.
bu şekilde yaşadığın zaman emin değişen tek şey sivilcelerin olmayacak. Yapabilirsen toplarsın meyvelerini. Yapamazsan vücudunu ilaca boğduğun, kozmetik sektörünü zengin ettiğin ile kalırsın.
İlaçlarla vücudunun dengesini bozarak değil yanlış yaptığın şeyleri düzelterek kurtul bundan ve kalıcı olsun. Diğer türlü ilaç kullananların sağlıklarıyla ilgili
uzun vadede bu kullanıma bağlı olarak sorunlar yaşadıklarını
çok kez işittim.