Daha fazla
- Meslek
- Tarih
Ben kendimi bildim bileli yüzümde sivilce vardı. Eğer ergenlik sivilcesi gibi sonra geçecek olan sivilce türü olsaydı geçerdi. Diyet, yağsız yiyecek felan gibi işlere çok giriştim. Sonucu burada aldım şuan ilacı kullanalı 8 ay geçti ve hala sivilce gibi bir derdim olmadı. Evet karaciğeri kurutan ve baya bir insanı mahveden bir ilaç fakat kullanımı bıraktıkdan sonra vücut kendini düzene sokuyor ki ben sonra sağlıklı beslenme, spor gibi faaliyetlerle bu süreci hızlandırdım. Bana ilacı 3 ay içinde bıraktıran durum ise başka bir sebepten yaptığım testte aşırı şekilde karaciğerimde sıkıntı gözükmesiydi.Karaciğeri ele verdiren bir ilacı yazarken keşke ne tür yan etkileri olduğunu yazsaydınız. Dudak kuruma kesin olarak karşınıza çıkan bir yan etki. İlacı kullanmadan önce ve kullanırken karaciğer testleri yaptırmak şart. Normal dozun çok fazla katında A vitamini vardı galiba bu ilaçlarda. Eğer 18 yaşından küçüksen hiç kullanmana gerek yok. Bıraktığın zaman tekrar çıkacak ergenlikten dolayı. Bu ilaç hormon açısından normal olan ama sivilceleri diğer yöntemlerle geçmeyen insanlar için. Sivilceyi vücut yok edemiyor ve verilen ilaçlar etkili olmadığı durumda kullanılıyor. Sivilce tekrar çıkabilir yani. Ama 22 yaşını geçmiş normal bir insanda sivilce oluşsa bile geçer diyetle. İşte o geçmeyen yıllarca duran sivilceli insanlar için var bu ilaç. Normal insanın kullanmasına gerek yok. Benim sırtımda sivilceler oluşmuştu. Yukarıda arkadaş söyledi Acnemix ile geçmişti. Acnemix kullanmasa idim 3 aya geçerdi, kullandım 3 günde geçti. Alıntıladığım yazıda adı geçen ilaç kırmızı reçeteli ağır yan etkileri olan adam öldürebilecek bir ilaç. 22 yaşından büyük ve en az 1 yıldır geçmeyen sivilceleriniz varsa kullanılabilir. Ondan daha zararsız olarakta sivilce yaktırma yöntemini tercih edin.