Sivilceler yüzünden insanlara karşı çıkamamak

Vay arkadaş, hiç tarihine bakmadım, bak şu an kendimi kötü hissettim, o kadar yazı yazmıştım

Vay arkadaş, hiç tarihine bakmadım, bak şu an kendimi kötü hissettim, o kadar yazı yazmıştım
Olsun hocam, eminim ki başka birileri arama yapınca bu konuya denk gelecektir. En azından boş bir konuyu hortlatmadınız.

Sadece konu sahibini değil, diğer gelen insanları da düşünmek gerek.

Tam tamına 3 yıl geçmiş şu anda durumun nasıl merak ettim.

Hocam bende de çok var boynuma kadar çok şükür boynuma fazlaca inmedi. Yanağımdada var. Ama bek okulda gidiyorum. İnsanlar seni beğenmemesi umurunda olmalı senin yapabileceğin pek bir şey yok ileride geçiyormuş. 14 yaşında başladı ise 18 falan geçer deniliyor. Ama dert etme 20 yaşındada geçse bir kız sana çirkinsin dersende takma sen aynanın karşısına geç vedeki "ben güzelim ben bir efsaneyim" (diğer insanları aşalama tabii) unutma dışı iyi görünen her şey iyi değildir. Tıpkı dışı kötü görünen ama içi güzel olanlar gibi bunu unutma.

Yaş 18 geçmedi kimyasal peelingler zoretaninler akneflokslar azeldermler yalnızca alnimdakiler geçti yanaklarimda elmacık kemiklerinde kırmızı sivilce izleri+ aktif sivilceleri var ekstra olarak cildim zaten kuru ona rağmen hortluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…