Sivilceleri geçirmek

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar çok şey kullandım, çok krem kullandım ve bunlar sivilce ilerlemesini azaltıp olanları da söndürdü, bitirdi. Ergenliğin başında bilmeyerek veya rahatsız olarak kazıdığım sivilcelerin kalan izlerini gidermek istiyorum. Yanaklarımda çok var. Maalesef ki bana yakışmıyor. Sivex kullanıyorum bu geceleri sürüyorum yüzüme sabahları yüzümü yıkadığımda çok sürdüğüm yerlerde kalan izleri siliyorum ve işe yarıyor az da olsa ama aktif olan sivilcelerimi söndürüyor. Aktif olan sivilce değil de bana eskiden kalma izleri götürmesi için lazım. Önerdiğiniz krem, ilaç var mı? Yaşım 15-16 -önereceğiniz ilaçlar yaş gibi önlemler istiyorsa diye demek istedim-

Yüzünüze pek fazla kimyasal sürmenizi önermem. Sabunla yıkayabilirsiniz. Eğer işe yaramazsa doktorunuza başvurun.
Bu aktif olan sivilceleri söndürüp yok etmez mi? Bunu yapıyorum aslında saf gül suyu ile temizliyorum falan ama kimyasal ürünle izleri temizlemek gibi birşey istiyorumda büyüdüğümde geçmez korkusu var 18 yaşıma böyle girmek istemiyorum.

Yanlış bilmiyorsam lazer ile törpülüyorlar o izleri. Ergenlik sonrasında doktora gidip o tarz bir yöntem uygulayabilirsiniz. Bana da kendi doktorum söylemişti ama belki sizin izler farklıdır.
Tamamdır yazıyorum bir kenara.

Bu aktif olan sivilceleri söndürüp yok etmez mi? Bunu yapıyorum aslında saf gül suyu ile temizliyorum falan ama kimyasal ürünle izleri temizlemek gibi birşey istiyorumda büyüdüğümde geçmez korkusu var 18 yaşıma böyle girmek istemiyorum.

Tamamdır yazıyorum bir kenara.
Hocam o zaman dediğim gibi bir doktora görünün yanlış bir yönlendirmeyle çok daha kötü olabilir.

Arkadaşlar çok şey kullandım, çok krem kullandım ve bunlar sivilce ilerlemesini azaltıp olanları da söndürdü, bitirdi. Ergenliğin başında bilmeyerek veya rahatsız olarak kazıdığım sivilcelerin kalan izlerini gidermek istiyorum. Yanaklarımda çok var. Maalesef ki bana yakışmıyor. Sivex kullanıyorum bu geceleri sürüyorum yüzüme sabahları yüzümü yıkadığımda çok sürdüğüm yerlerde kalan izleri siliyorum ve işe yarıyor az da olsa ama aktif olan sivilcelerimi söndürüyor. Aktif olan sivilce değil de bana eskiden kalma izleri götürmesi için lazım. Önerdiğiniz krem, ilaç var mı? Yaşım 15-16 -önereceğiniz ilaçlar yaş gibi önlemler istiyorsa diye demek istedim-
Her akşam yatmadan limonu sıkıp suratınıza sürebilirsiniz. Bende ve bir arkadaşımda işe yaramıştı. Sabah kalkınca da sabunla yıkayın. Ayrıca uyuduğunuz yastığın kılıfını mutlaka 2-3 günde bir değiştirin.

açıkçası ben sivilceler için tek bir ürün kullanmadım.Sabah yüz temizleme jelimle yüzümü yıkardım.Sonra nemlemdiricimi(çok az sürerdim)gece yatmadan da tekrar yüz jelimi sürü acnemix sivilce ilacını sürerdim.Ama çok ve az sivilcelerin olduğu bölgeye sadece.Sonra daha etkili olsun diye kil ve ruşur taşı da kullandım.Bunlar daha doğal ve daha faydalı bence kimyasal denemek istemiyorsanız kil ve ruşur taşı bir deneyin derim.

Dışarıdan deriye sürülen hiçbir şey sivilceyi engelleyemez. (olan sivilceyi geçirir ama tekrar çıkar) Yastık kılıf vs. değiştirseniz de fayda vermez. Benim yaşım 30 hala sivilce çıkıyor. Yüzüne kimsayal krem vs. hiçbir şey sürme. Kökten hallolması için İçten yani kan yoluyla giderilmesi gerekiyor. Fazla yağlı deri fazla salgılanan sebum ve mikrop bunu tetikler. Ben çözümü şu şekilde buldum balık yağı ile çörek otu yağı ile 1 ay kullandım 2 ay etkisi sürdü bıraktığımda tekrar başladı. Bunları kullanırken de yüzünü her yağlandığında, terlediğinde yıkaman gerekli kükürt sabunuyla yıkasan dört kat daha iyi olur.

Eğer cildin yağlıysa benim önerdiklerimi yine de bir doktora veya aktarlara danış öyle kullan.

Bunları kullanmam diyorsan da kükürtlü sabun ile sivilce olan yeri sabah akşam yıka faydasını gözle görürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı