Ester Hirsch
Kilopat
Baban neden böyle bir şey dedi onu anlayamadım?babam kızıyor "gitme krem falan verirlerse daha çok yaparsın" falan diyor,
Baban neden böyle bir şey dedi onu anlayamadım?babam kızıyor "gitme krem falan verirlerse daha çok yaparsın" falan diyor,
Hocam krem tedavisi derse çok işe yaramıyor onu söyleyeyim. 2018 gibi krem tedavisi denemiştim, 2 krem almıştım tanesi 80'e. Hiç fayda etmemişti. Sonra ilaçlarımı unutup köye gittim 2 hafta, bütün sivilceler geçti. Şehre geldikten 1 ay sonra yine başladı.Çok teşekkürler hocalarım yarın randevu alacağız umarım doktor birşeyler verir geçer.![]()
Çok abartıysa iz kalıyor. Bazı kişiler takabilir bu duruma.10.sınıfta bir kız vardı. Yüzü çok sivilceliydi. Doktor krem vermişti. Her öğle arası sürüyordu. 10.sınıfın sonunda yüzü neredeyse temizlenmişti. Doktor krem verse de direk geçirmeyebilir. Zaten çoğu kişide bu sivilcelerden var. O yüzden pek umursama.
Benim kollarımın ve bacaklarımın üst kısımlarında sivilce var. Bunlar 3-4 yıldır var. Doktorların verdiği krem işe yaramıyor. 11.sınıfa geçtim hala varlar. Umarım ileride kendi kendine geçerler.Çok abartıysa iz kalıyor. Bazı kişiler takabilir bu duruma.
iyileştirdi mi peki?Bana 16 yaşında verdiler. Velinin imzasıyla veriyorlar. Abartıldığı gibi yan etki çoğu kişi yaşamıyor. Beni bi göz kuruluğu ve dudak kuruluğu rahatsız etti.
Hocam 20 yaşında falan geçiyor sanırım. Ben 8-9 arası krem aldım yukarıda bahsettiğim gibi. 10. sınıfta hap tedavisi aldım ve şu anda hiç sivilcem yok. Ben bile şaşırmıştım bu duruma. Gerçekten aşırı sivilceliydim. Suratım kırmızı renkti o derece.Benim kollarımın ve bacaklarımın üst kısımlarında sivilce var. Bunlar 3-4 yıldır var. Doktorların verdiği krem işe yaramıyor. 11.sınıfa geçtim hala varlar. Umarım ileride kendi kendine geçerler.
Çok güzel işe yarıyor.iyileştirdi mi peki?
Hocam yüzüm de daha çok çıkar berbat yaparsın diyor oda haklı.Baban neden böyle bir şey dedi onu anlayamadım?
Ha bende daha fazla asılırsın anlamında dedi sandım.Hocam yüzüm de daha çok çıkar berbat yaparsın diyor oda haklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.