Sivilcelerim geçmiyor

Cerave ve celenesin bütün jel ve köpüklerini denedim ama la roche pahalı geldi.
ne kadar düzenli kullandın birer ikişer hafta denedin mi, hap kullanma kim ne derse desin bence. daha çok gençsin. 20 22 yaşına kadar geçmezse kullanırsın. şimdi kafana takma 20lerinden sonra bakımını düzenini ihmal etmezsen ergenlikteki halinden 5-10 kat daha yakışıklı oluyorsun her türlü. sen derslerine odaklan

Bir dermatoloji uzmanıyla görüşmen daha doğru olur lakin bolca yan etkiye sahip bir ilaçtır.

Kuzenim kullanıyor sürekli lip balm sürmesine rağmen haftada 2-3 kez dudakları çatladığı için inanılmaz derecede kanıyor.

Ne kadar düzenli kullandın birer ikişer hafta denedin mi,

Hocam 3-4 hafta düzenli olarak hiç ihmal etmeden kullandım şu anda da ziaja markasının jelini kullanıyorum.

Yağlı ve şekerli şeyler tüketiyor isen azalt. Kısa sürede faydasını görürsün, görmezsen bile muhtemelen yaşın ile alakalıdır. Senin yaşlarındaki herkes aynı şeyleri yaşıyor.

Hapın çok zararı var mı hocam kullanmak istemiyorum.

Vermezler daha küçüksün. Bazı haplar bayağı doktor gerektiriyor. Test istiyorlar. Her marka her insana uymayadabiliyor. Sen en az 1 ay kullan doktorun önerdiklerini. Ardakaşların önerdikleri de iyi ama yine 1 ay dene. Sürekli değişikliğe gitme derim. Hem ekonomi açısından hem de etkisi belki anca gözle görülür.

Vermezler daha küçüksün. Bazı haplar bayağı doktor gerektiriyor. Test istiyorlar. Her marka her insana uymayadabiliyor. Sen en az 1 ay kullan doktorun önerdiklerini. Ardakaşların önerdikleri de iyi ama yine 1 ay dene. Sürekli değişikliğe gitme derim. Hem ekonomi açısından hem de etkisi belki anca gözle görülür.

Kuzenim 15 yaşında ona verdiler.
Doktor bir şey önermedi farklı bir doktora gideceğim.

Babamda olduğu gibi bende de çıktı. Kan tahlili ile hap verdiler. Adı Roaccutane. Korktum kullanmadım. Arkadaşa da verdiler, o kullandı. Arkadaşınki geçti. Benim yaş 39 oldu. Hala bütün vücudumdan fışkırıyor. Geçen sene doktora gittim. Bütün vücudumda diyorum, krem veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı