Dostum bünye yatkınsa çoğu temizleyiciler işe yaramaz, hap şart olur maalesef.
Yaşında zaten çıkma olasılığı fazla, daha sivilcelerin geçmesi için erken, ne kullanırsan kullan yediğin şeyler veya diğer etkenler bunu tetikleyebilir.4 ay sonra 14 olacağım.
Bir dermatoloji uzmanıyla görüşmen daha doğru olur lakin bolca yan etkiye sahip bir ilaçtır.Hapın çok zararı var mı hocam kullanmak istemiyorum.
ne kadar düzenli kullandın birer ikişer hafta denedin mi, hap kullanma kim ne derse desin bence. daha çok gençsin. 20 22 yaşına kadar geçmezse kullanırsın. şimdi kafana takma 20lerinden sonra bakımını düzenini ihmal etmezsen ergenlikteki halinden 5-10 kat daha yakışıklı oluyorsun her türlü. sen derslerine odaklanCerave ve celenesin bütün jel ve köpüklerini denedim ama la roche pahalı geldi.
Bir dermatoloji uzmanıyla görüşmen daha doğru olur lakin bolca yan etkiye sahip bir ilaçtır.
Ne kadar düzenli kullandın birer ikişer hafta denedin mi,
Hapın çok zararı var mı hocam kullanmak istemiyorum.
Vermezler daha küçüksün. Bazı haplar bayağı doktor gerektiriyor. Test istiyorlar. Her marka her insana uymayadabiliyor. Sen en az 1 ay kullan doktorun önerdiklerini. Ardakaşların önerdikleri de iyi ama yine 1 ay dene. Sürekli değişikliğe gitme derim. Hem ekonomi açısından hem de etkisi belki anca gözle görülür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.