Sivilceyi ne geçirir?

Gülyabani_285

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
16 yasindayim yuzumde artik gecmiyor cildiyeye gideceğim de bir de gidene kadar da azalmasini istiyorum ne yapmam gerek?

Oneriniz dogal olsun ilac falan vermeyin eczane tavsiyesi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yaşlarda sivilce çıkması çok normal, o yüzden dert edilecek bir durum yok. Doğal yoldan bir tavsiye vereceksem yediklerinize dikkat edin, çok yağlı yiyecekler de sivilce çıkarır.

16 yasindayim yuzumde artik gecmiyor cildiyeye gideceğim de bir de gidene kadar da azalmasini istiyorum ne yapmam gerek?

Oneriniz dogal olsun ilac falan vermeyin eczane tavsiyesi almak istiyorum.
Düzenli olarak yüzünüzü organik sabunlarla yıkayabilirsiniz. Ben faydasını görmüştüm ancak sizin yaşlarınızda sivilce problemi yaşamadığımı belirteyim. Bu arada varsa sakalınız kesin. Kıl köklerinde yağlanma çok olur.

Lifli sabunlar ile yüzünü temizle hep temiz kalsın,yağlı besinlerden uzak dur örnek verelim:cips,fast food,çikolata... Ama bu sadece olanın üstüne daha çok çıkmamasını etkiler yani ilaç çözer büyük ihtimal sorununuzu.

Bir kere burada ki tavsiyeler cildinizi daha kötü yapabilir, sivilcelerin 20 yaşına kadar devam etmesi gayet normal şu anlık dert etmeyin, yediklerinize çok dikkat edin sıkmayın iz kalmasın, temizlige dikkat edin gerisi zamana kalmış.

Yüz temizliği yaparak sadece yüzeysel olarak kurtulursun devamı elbet gelecektir. Sivilcelerle baş etmek istiyorsan yediğine içtiğine, kilona, uykuna dikkat edeceksin. Bol su iç yaşın daha çok küçük yağlı gıdalardan uzak dur, karaciğerine iyi bak enginar ye. Ben de senin yaşından 20 yaşıma kadar sivilcem vardı, karaciğerim görevini düzgün yerine getirmemesinden dolayı roaccutane ilacını kullandım çok tehlikeli ilaçtır farklı bir reçete ile yazılır cildiye doktorun gerekli görürse yazar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı