Sivilceyi ne geçirir?

fazla yok da rahatsız ediyor acıyor bazen

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-12-27 saat asdada.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-27 saat asdada.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 46
Ciddi miktarda aknen var cidiyeye gitmelisin. Zoretanin önerimi dikkate al.

Ya acıyor bir de gidicektim o kadar bahtsız bir adamımki hafta içi meslek dersleri var 4.20 de bitiyor 5 de doktor gidiyor full hafta doluyum bir perşembe oda 1 hafta geçiyor resmen arada bir de "zoratanin" duydum onu sabah eczaneye gitmeyi düşünüyorum o dikkatlı çekici sivilceler bugün çıktı sebebi de dün hamburger yedim diye.

Ya acıyor bir de gidicektim o kadar bahtsız bir adamımki hafta içi meslek dersleri var 4.20 de bitiyor 5 de doktor gidiyor full hafta doluyum bir perşembe oda 1 hafta geçiyor resmen arada bir de "zoratanin" duydum onu sabah eczaneye gitmeyi düşünüyorum o dikkatlı çekici sivilceler bugün çıktı sebebi de dün hamburger yedim diye.
Zoretanini eczaneden zart diye alamazsın. Doktorun yazması gerekli kırmızı reçeteli bir ilaç.

Yan etki konusunda tehlikeli değil mi bu ilaç? Hekim tavsiyesi dışına çıkmayın.
Kırmızı reçeteli zaten ilaç doktor yazmalı :)

zaten zaten hekim dışında yüzüme ilaç sürmem

Ya bizimkiler yediklerimden dolayı soyluyor ama okey de acıtıyor ama cıkınca da cunku haftada 2 3 kere herhalde dışarıdan yiyorum.

Çenede beslenmeyle alakalı çıklır diyor internette toplumda vb yerlerde.

zaten zaten hekim dışında yüzüme ilaç sürmem

Ya bizimkiler yediklerimden dolayı soyluyor ama okey de acıtıyor ama cıkınca da cunku haftada 2 3 kere herhalde dışarıdan yiyorum.

Çenede beslenmeyle alakalı çıklır diyor internette toplumda vb yerlerde.
Bir süre evden götürmeyi deneyin olmadı sizi eve kadar tutacak şeyleri. (Sebze, meyve gibi bozulmayacak şeyleri yanınızda götürün, akşamdan kalan yahniyi taşıyıp zehirlenmesinden hastanelik olmayın sonra)

Bir süre evden götürmeyi deneyin olmadı sizi eve kadar tutacak şeyleri. (sebze, meyve gibi bozulacak şeyleri yanınızda taşıyıp zehirlenmesinden hastanelik olmayın sonra)

Ya ben zaten evden yerim yemesine güzel diye dışarıdan yiyorum sebebi evde yemek olmadığından sorun çektiğimden değil keyif sadece.

Şu bir 1 2 hafta adam akkılı harbici besleneceğim şu yüzümde azalsında bir rahatlıyım ya sinirlerim bozuldu evdekiler abartma fialn diyorda normal bu yaşta filan dedim yarın gidelim cildiyeye filan dışarıdan yiyorsun tabii çıkar filan muamele gördüm işte SİVİLCEM ACIYOR SORUN orada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı