Sivilceyi ne geçirir?

Ya ben zaten evden yerim yemesine güzel diye dışarıdan yiyorum sebebi evde yemek olmadığından sorun çektiğimden değil keyif sadece.
Dışarıda pişen hiçbir yemek güzel değil inanın bana sadece caf caflı. Kullandıkları yağdan aldıkları sebzelerde kadar hepsi tehlikeli. Ayrıca okul konusunda da hekiminize durumu anlatın size rapor versin, insaflı biri ise verebilir.

Şu bir 1 2 hafta adam akkılı harbici besleneceğim şu yüzümde azalsında bir rahatlıyım ya sinirlerim bozuldu evdekiler abartma fialn diyorda normal bu yaşta filan dedim yarın gidelim cildiyeye filan dışarıdan yiyorsun tabii çıkar filan muamele gördüm işte SİVİLCEM ACIYOR SORUN orada.
Klasik ebeveynler ergenlik çıkar kafasındalar ama randevu alıp gitmeye çalışın.
İyi o zaman doktorun vereceği krem işine yarayabilir.

Dediğim gibi sivilcem acıyor görseldeki sivilceler çoğu bugün çıktı oda beslenmeden alakalı.

sivilcem acıyor çok sorun orda sebebi ne hiçbir fikrim yok

Cildiyeye gitmek kesin mi yoksa 1 2 hafta beslenmeme cilt temizliği yaptıktan sonra çıkmaya devam edersemi gidiyim?

Cildiyeye gitmek kesin mi yoksa 1 2 hafta beslenmeme cilt temizliği yaptıktan sonra çıkmaya devam edersemi gidiyim?
Yaşadığınız yere göre de değişir tabi ama cildiye randevusu erken bulunmaz genelde 10 15 gün sonraya bulunur şimdiden randevunu al baktın sivilcelerin geçti bu süreçte ona göre iptal edersin.

Yaşadığınız yere göre de değişir tabi ama cildiye randevusu erken bulunmaz genelde 10 15 gün sonraya bulunur şimdiden randevunu al baktın sivilcelerin geçti bu süreçte ona göre iptal edersin.
Özelden almayı tercih ediyorum daha kısa sürede sürüyor randevu olayı

Cildiye şart. Kesinlikle gitmelisiniz.

Çok mu kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı