Sivrisinek ısırığı nasıl geçirilir?

Spil3xx

Centipat
Yer
Türkiye/Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam, biz arkadaşlarla geçen bir dere vardı oraya gittik hava da bayağı sıcak dereye uzandım kalktım baktım ayaklarımı hep sinek ısırmış bir de büyük ısırmışlar deve gibi şişti, 2 haftadır geçmedi. Nasıl kurtulurum? Kaşınmaktan yatamıyorum millet bana bitli misin deyip kaçıyor yardım edin. Arko, zeytin yağı hiçbir şey fayda etmiyor bir ara şişen yeri kesmeyi düşündüm.

Arkadaşlar selam, biz arkadaşlarla geçen bir dere vardı oraya gittik hava da bayağı sıcak dereye uzandım kalktım baktım ayaklarımı hep sinek ısırmış bir de büyük ısırmışlar deve gibi şişti, 2 haftadır geçmedi. Nasıl kurtulurum? Kaşınmaktan yatamıyorum millet bana bitli misin deyip kaçıyor yardım edin. Arko, zeytin yağı hiçbir şey fayda etmiyor bir ara şişen yeri kesmeyi düşündüm.
Cildiyeye gidin bizim burdan yardım etmemiz çok sağlıklı olmaz.

Arkadaşlar doktora gittim doktor hem sinek ısırmış başka bir daha olmuş tıbbi terimler kullandığı için bir şey anlamadım şişen yerleri ilk önce uyuşturup şırıngayla çekince sapsarı bir şey çıktı içinden ne olduğumu sorunca iltihap olmuş dedi aldıktan sonra kaşıntı falan kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı