Siyah ekran ve dzzt sesi

Reco

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, forumda yeniyim konuyu tam olarak nerede açacağımı bilemedim. Yanlış bir şey varsa kusura bakmayın. Sorunuma geçiyorum;

PC'imde herhangi bir şey yaparken rastgele çöküyor. Siyah ekran veriyor, dzzzzzzzt sesi geliyor, mouse ikonu takılıyor ve PC'nin gücünü tamamen kapatmadan bir şey yapamıyorum. güç tuşuna 1 kere basınca bir şey olmuyor. Ancak 10 saniye basınca kapatabiliyorum pc'yi.

Dikkat ettim, sadece fifa 17'de maç yaparken bu sorunu yaşamıyordum. Ancak menülerde gezerken yapabiliyordu. Bugün maç içinde yapmaya başladı.

Youtube'da video izlerken, facebookta dolanırken, hatta bunu yazarken bile oluyor.

PC'ye 3 hafta kadar önce ekran kartı aldım (GTX 1060 MSI). Ondan sonra tertemiz bir format attım. İlk formattan sonra PC'imde garip bağlantı problemleri olduğu için ikinci bir format attım. 2-3 gün sorunsuz kullandım ancak şimdi böyle bir sorunum var.

Bunu çözmek için ne yapabilirim? (RAM'ler değil onu eledim)(bunu yazarken 3 kere çöktü)

sistem özelllikeri: Gigabyte z658-ds3 anakart, MSI GTX 1060 ekran kartı (yeni), 8 GB RAM, intel core i5-3470, 750W High Power PSU.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı