Siyah oje önerisi

5h13ld

Hectopat
Biraz garip gelebilir ama ailemden gizlice bir aralar sürüyordum ve arkadaşlarım yakıştığını söylüyordu. Ayrıca erkeğim ve değişik cinsel yönelimlerim yok, sadece oje kullanıyordum. Önceden kızların ojesini sürerdim, şimdi ise kendi ojemi almak istiyorum çünkü kızlarınki biraz daha açık tonlu oluyordu denediklerimin. Daha koyu tonda bir oje önerir misiniz? Uygun fiyatlı ve çıkabilir olsun kolayca.

Biz sizin sürdüğünüz açık tonlu ojenin nasıl olduğunu bile bilmiyoruz. O ojeye göre nasıl daha koyu tonlu oje önerelim? Sipariş edip deneyin işte. Söylediğiniz şey "küçük bir masa aldım, bu masadan daha büyük bir masa önerirmisiniz" gibi bir şey.

Biz sizin sürdüğünüz açık tonlu ojenin nasıl olduğunu bile bilmiyoruz. O ojeye göre nasıl daha koyu tonlu oje önerelim. Sipariş edip deneyin işte.

Yok hocam demek istediğim kaliteli bir ürün var mı bildiğiniz denedim ama ojeler hakkında bilgim yok benim denediklerim griye yakındı. Ürün linki atabilirseniz memnun olurum. Ayrıca konuyla alakalı yorum için teşekkürler.

Bu fena değil hocam. Bir ara kendim de kullanmıştım. Fotoğraflı yorumlarından da kendiniz rengine bakabilirsiniz. Ayrıca ojenin herhangi bir cinsiyete ait olmadığını da eklemek istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı