Siyah sisteme hangi renk klavye ve fare alınmalıdır?

Bütçe
3700 (Toplam)

Wloxziq

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Corsair 3000D Rgb Airflow
ASRock A620m/HDV/M.2
AMD Ryzen 5 8400F
Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Patriot Viper 16GB 6000MHz CL30 Single
Kingston 1TB NV3 6000 Read 5000 Write
Galax RTX 5060 8GB 1 Click OC
MSI MAG A650BN 650Watt 80+ Bronze
Tp-LInk TX50E AX3000 Wifi 6-Bluetooth 5.3
Samsung Odyssey G3 180 Hz 24"
Kasam vesaire siyah aydinlatmayi beyaz kullanicagim(Kasa Fanı v.b.) fareyi beyaz tutup klavyeyi siyah alma düşüncem var ileride kasami akvaryuma çevirip estetikligi ön planda tutmayi planlıyorum birde bu monitorun uzerine koyulan çubuk seklindeki led lamba alip ileridede belki bir instagram sayfasi acma planim var. Sosyal medyadaki setuplara özentilik yaptigim cok net bir sekilde soylenebilir. 😁
Almayi planladığım klavye ve fare modelleri;
1754674738733.png

Hangi fareden yana olmaliyim sizce?
Renk olarak doğru seçim yapmis miyim?

Not: Genelde claw tutuş seklim var ama claw-palm arasinda gidip geliyorum bazen palm bazen claw seklinde tutuyorum

VXE R1'in switch kalitesi daha üst düzey diye hatırlıyorum, çok fazla yorumlamadan onu önereceğim. Siyah sisteme yine siyah mouse yakışır diye düşünüyorum ama instagram'daki sistemlerden ilham alıyorsanız, zamanla her şeyi beyaza çevirme ihtimaliniz de var, çok büyüleyici duruyorlar. Kasayı beyaza boyayıp, rainbow fanlar takmak falan çok tatlı duruyor.

Neden hocam kronigi vesairemi var bana gayet hoş geldi?

Noname switchler kullanıyor ve kronikleri varmış.
Onun yerine G75 Pro al manyetik istiyorsan ise ace 68 al.

VXE R1'in switch kalitesi daha üst düzey diye hatırlıyorum, çok fazla yorumlamadan onu önereceğim. Siyah sisteme yine siyah mouse yakışır diye düşünüyorum ama instagram'daki sistemlerden ilham alıyorsanız, zamanla her şeyi beyaza çevirme ihtimaliniz de var, çok büyüleyici duruyorlar. Kasayı beyaza boyayıp, rainbow fanlar takmak falan çok tatlı duruyor.
Beyaza cevirme ihtimalik yüksek fikrinizi beğendim.

1754676430474.png

R1 Modelinde 2k hz dongle haricimi almamiz gerekiyor atk a9 ultradaki gibi. Wraith'in sitesinde vxe r1 icin 4k hz dongle harici satiliyor gordugum kadariyla.
Kutu iceriginde r1 ve r1 se+ icin gereken 2k hz dongle cikiyormu?
Olayi tam kavrayamadim size danismak istedim

Son düzenleme:
R1 Modelinde 2k hz dongle haricimi almamiz gerekiyor atk a9 ultradaki gibi. Wraith'in sitesinde vxe r1 icin 4k hz dongle harici satiliyor gordugum kadariyla.
Evet almanız gerekiyor. VXE R1'in içinden çıkan dongle max 1k destekliyor. Bende de VXE R1'in standart modeli var.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2552058
R1 modelinin kutusundan dongle çıkması lazım, kutu içeriğinde sadece dongle uzatma aparatı yoktu. Kullanan birini bulup sormak daha güvenli olur, ben bu ürünü araştıralı uzun zaman oluyor, net bir şey söyleyemiyorum.

Yukarıda bir arkadaş belirtmiş. Demek ki içinden çıkan dongle 1k destekliyormuş.

Evet almanız gerekiyor. VXE R1'in içinden çıkan dongle max 1k destekliyor.
R1 modelinin kutusundan dongle çıkması lazım, kutu içeriğinde sadece dongle uzatma aparatı yoktu. Kullanan birini bulup sormak daha güvenli olur, ben bu ürünü araştıralı uzun zaman oluyor, net bir şey söyleyemiyorum.
2k hz modelini alicagim ama harici 2k dongle goremedim sitede ne yapmaliyim bu durumda?
4k hz dongle 2k modu vesaire varmidir sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı