Siyah ve mavi ekran hataları

• Konuyu başlatan Rend5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 878

Rend5

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selam, ben bilgisayarımı günlük normal bir şekilde kullanıyordum ara ara 2-3 saniyelik siyah ekranlar geliyordu, gün boyunca bu devam etti. Yatarken kapattım bilgisayarı ve tekrar açtığımda mavi ekran verdi yazısız mavi ekran, sonra kapat aç yaptım düzeldi, bunun bir daha olmaması için yardımcı olur musunuz?

Windows klasörü içinde MiniDump diye klasör oluşmalı. Onun içine atar o dosyayı. Öyle klasör yoksa yine Windows içinde aşağı doğru bakın ki DMP dosyası orada olabilir.
1698665744234.png

Bunlar mı acaba?

CCleaner tarzı program kurulu ise silebilir. Windows klasörü içinde MEMORY.DMP dosyası yoksa ayarlardan kapalı olabilir.

Bilgisayara sağ tıklayın/Özellikleri tıklayın/Sağda gelişmiş sistem ayarlarını tıklayın.
Açılan küçük pencerede aşağıda başlangıç ve kurtarma yazan yerin sağındaki ayarlara tıklayın.

Oradaki küçük karelerin içi resimdeki gibi olsun.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    16 KB · Görüntüleme: 36
CCleaner tarzı program kurulu ise silebilir. Windows klasörü içinde MEMORY.DMP dosyası yoksa ayarlardan kapalı olabilir.

Bilgisayara sağ tıklayın/Özellikleri tıklayın/Sağda gelişmiş sistem ayarlarını tıklayın.
Açılan küçük pencerede aşağıda başlangıç ve kurtarma yazan yerin sağındaki ayarlara tıklayın.

Oradaki küçük karelerin içi resimdeki gibi olsun.
Görev çubuğu saydam oluyor. Dediğin şeyi henüz yapamadım o ilk baştaki mavi ekran geldiğinde 30 sn falan bekleyip kendini kapatıyor bilgisayar.

İlk başta mavi ekranı verdi kapatıp açtıktan sonra kurtarma geldi

Görev çubuğu saydam oluyor. Dediğin şeyi henüz yapamadım o ilk baştaki mavi ekran geldiğinde 30 sn falan bekleyip kendini kapatıyor bilgisayar.

Bu hata bana 3-4-5 ayda bir düzenli olarak geliyor ve format attirıyorum bitmiyor en son SSD degistirdim.

Bilgisayarı açtım kapatmamam lazım ne yapmam gerekiyor şimdi.

Bu hata bana 3-4-5 ayda bir düzenli olarak geliyor ve format attirıyorum bitmiyor en son SSD degistirdim.

Bilgisayarı açtım kapatmamam lazım ne yapmam gerekiyor şimdi.
@391065

Dosya Ekleri

• IMG_20231031_161635.jpg
    IMG_20231031_161635.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2023-10-31-16-20-42-511_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-10-31-16-20-42-511_com.miui.gallery.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı