Siyaset Konuşmak Suç mu?

Ses kaydı aldığını eğerki bildirmediyse bu bir suçtur şikayetçi olabilrisin. Birde dostum hükümet hangi parti olursa olsun veya kim cumhurbaşkanı olursa olsun ona küfür etmek gerçekten yanlış. Eleştiri tabiki olur, artısını eksisini tartışırsın fikir ayrılığı olur bunlar normal. Son tavsiyem şu olacak sizlere, artık iç siyaset tartışmayı bırakın. Kahvehaneler de devlet kurup yıkan cok oluyor ve bunlar boş muhabbetler bunlar bizi bir yere getirmez bizim yapmamız gereken bu vatanda üstüne ne koyabiliriz neleri yapabiliriz, neleri inşaa edebiliriz biz bunlara bakmamız lazım. Partiler ve şahıslar gidici, vatan ise kalıcıdır biz vatanımıza ne katkıda bulunduk buna dikkat etmeliyiz.
Dediğim gibi küfür ve hakaret edici kelimeler kullanmadım. Gündemden konuştuk biraz. Metro meselesini, Muğla'daki siyaset durumunu vb. şeyleri konuştuk.
 
Siyaset konuşmak boş konuşmak değildir. Birbirinize saygılı bir şekilde siyasi fikir alışverişi yapabiliyorsanız hem kişinin kendine hem de karşısındakine katkısı olur, ufuk geliştirir. Değişik bir bakış açısı her zaman iyidir.
 
Dostluklarınızı böyle boş konularla zedelemeyin. Olur da bir yanlış yaparsa yasal hakkını kullanırsın.
Düşüncelerimiz aynı olsa da o siyasi partinin üyelerinden, ben sadece fikrini söyleyen, aklını çalıştırıp düşünen bir insanım. Böyle şeylere de bulaşmak istemiyorum çünkü kalbimden rahatsızlığım var. Ayrıca biraz boş iş buluyorum. Değerlendirip fikrimi söyledim, 1-2 soru sordum sadece.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı