Siyaset Meydani Forumu Acilsin Mi?

Siyaset Meydani Forumu Acilsin mi?

  • Acilsin

    Oy: 11 35,5%
  • Acilmasin

    Oy: 20 64,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    31
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu içki içiyorum ama namaz da kılıyorum gibi oldu. :D Böyle gider ise hiç açılmaz.
 
Ben açılmasından yana pek değilim. Siyaseti bilenler konuşur, bilmeyenler bile. Herkes kendi partisini savunma gereği duyar, üstelik gereksiz yere. Herkes kendi partisini över, sende gel bize katıl der. Bence herkesin özgür iradesi vardır. Bıraksın herkes istediği partiyi seçsin. Partiye gönül vermeye parti liderleri ikna etsin. Hoş parti liderleri de bir çoğu boş:ROFL:
 
Bende açılmasını istemem. Millet tuttuğu partiyi haksız olsa da canla başla savunur. Diğeri ona laf atar, böyle gider olaylar. Kısacası kavgadan başka bir işe yaramaz. Bilinçli ve köklü üyelerin kavga edeceğini sanmıyorum ama maalesef herkes böyle değil.
 
Şahsen açılmamasının daha doğru olduğunu düşünsem de, Technopat gayet güzel ve saygılı bir forum. Eğer antipatiye kapılmak yerine empati yapabilirsek diğer insanlar neden böyle düşünüyor? Belki de ben haksızımdır, diyebilirsek eminim ki sonunda kardeş kardeşe düşman olmayacaktır.
 
Bu konu içki içiyorum ama namaz da kılıyorum gibi oldu. :D Böyle gider ise hiç açılmaz.
İçki içip namaz kılmanın problemi ne ki? Hayatımızdaki her günahımızı hesaplasak kaç 70'lik eder.

Bence açılmasın; çünkü hiç kapanmadı. Sistem toplama konularında bile fiyatlardan giriliyor, siyasetten çıkılıyor. Açılsa dahi hiçbir konu barış içinde, huzur içinde sona ermez. Bunu herkes biliyor zaten. Sadece Umutmeister veya Mikail Fidan yorulur. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı