Siyasi parti lideri maaş alır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, soru yukarıdadır. Bir siyasi parti lideri partinin lideri diye maaş alır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almalarına gerek yoktur. Zira o kadar çalarlar ki, maaş ciklet parası kalır.

Haklısınız.

İktidara gelemeyen yada bir belediye kazanamayan bir parti nereden çalıyor anlatsana?

Aslında parti üyelerinden "aidat" ya da "bağış" adı altında ürün toplayan ve iktidara gelmeyen partiler tanıyorum. O paraların büyük çoğunluğunun da maaş olarak verildiğini biliyorum. Sayabiliriz.

Sonuçta halktan alınan bir para yok bu dediğinizde. Çalma olmaz. Adam gitmiş partiye üye olmuş parasını veriyor. Buna hırsızlık denemez.

Sonuçta halktan alınan bir para yok bu dediğinizde. Çalma olmaz. Adam gitmiş partiye üye olmuş parasını veriyor. Buna hırsızlık denemez.

Anlatamadım galiba. İdeolojiyi savunan adamlardan ev kirası alır gibi para alıp çetele tutuyorlar diyorum.

Siyasetçiler(belli bir makama gelenler) her zaman zengin olmuştur. Dün de geçerliydi bugün için de geçerlidir yarın da geçerli olacaktır. Siyaset hiledir. Kimse kimsenin hatrı için bir şey yapmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…