Hocam aynı sorunla bende karşılaşıyorum. Hiçbir siyasi partiye v.s üye değilim. Hayatım boyunca ankaraya gitmedim. Ama 2 günde bir şu CHP Ankara Milletvekilinden mesaj gelip duruyor. Yok bu akşam şu kanalda canlı yayındayım. Yok bayramınız kutlu olsun v.s v.s bune ya? Anam babamı ben bu kadar görüp anmıyorum.
Hani numarayı engelle veya spama at gibi bir seçenekte yok.
Söylediğiniz IYS'de de gözükmüyor bu adam. Ne yapmalıyım. Cimere yazayım mı? Haklarım nedir?
Hiçbir yerde onaylamadım adam babammış gibi mesaj gönderiyor.
Hocam aynı sorunla bende karşılaşıyorum. Hiçbir siyasi partiye v.s üye değilim. Hayatım boyunca ankaraya gitmedim. Ama 2 günde bir şu CHP Ankara Milletvekilinden mesaj gelip duruyor. Yok bu akşam şu kanalda canlı yayındayım. Yok bayramınız kutlu olsun v.s v.s bune ya? Anam babamı ben bu kadar görüp anmıyorum.
Söylediğiniz IYS'de de gözükmüyor bu adam. Ne yapmalıyım. Cimere yazayım mı? Haklarım nedir?
Arkadaşlar bir kere bir numara böyle konularda sistem havuzuna girdiği zaman kendinizi de parçalasanız amuda da kalksanız o SMS'ler gelir. Tek çaresi ya numara değişiceksiniz ya da böyle şeyleri engelleyen spam engelleme gibi programlara yöneleceksiniz Şu an bu konuda en iyi program CALL BLACKLİST diye program SMS Engeller yabancı numaralar arayamaz gibi vs. Uygulamaları mevcut bilmeyen arkadaşlar faydalansın...(Play Store ve App Store'da mevcut)
Hocam aynı sorunla bende karşılaşıyorum. Hiçbir siyasi partiye vs üye değilim. Hayatım boyunca Ankara'ya gitmedim. Ama 2 günde bir şu CHP Ankara milletvekilinden mesaj gelip duruyor. Yok bu akşam şu kanalda canlı yayındayım. Yok bayramınız kutlu olsun vs. Bune ya? Anam babamı ben bu kadar görüp anmıyorum.
Söylediğiniz ıys'de de gözükmüyor bu adam. Ne yapmalıyım. CİMER'e yazayım mı? Haklarım nedir?