Siyasi parti SMS engelleme

Hocam aynı sorunla bende karşılaşıyorum. Hiçbir siyasi partiye v.s üye değilim. Hayatım boyunca ankaraya gitmedim. Ama 2 günde bir şu CHP Ankara Milletvekilinden mesaj gelip duruyor. Yok bu akşam şu kanalda canlı yayındayım. Yok bayramınız kutlu olsun v.s v.s bune ya? Anam babamı ben bu kadar görüp anmıyorum.

Hani numarayı engelle veya spama at gibi bir seçenekte yok.

Söylediğiniz IYS'de de gözükmüyor bu adam. Ne yapmalıyım. Cimere yazayım mı? Haklarım nedir?
Hiçbir yerde onaylamadım adam babammış gibi mesaj gönderiyor.
Bana da Akp İzmir milletvekili yazıp duruyor zamanında bayağı baktım ama bir çözümü yok gibi.

Hocam aynı sorunla bende karşılaşıyorum. Hiçbir siyasi partiye v.s üye değilim. Hayatım boyunca ankaraya gitmedim. Ama 2 günde bir şu CHP Ankara Milletvekilinden mesaj gelip duruyor. Yok bu akşam şu kanalda canlı yayındayım. Yok bayramınız kutlu olsun v.s v.s bune ya? Anam babamı ben bu kadar görüp anmıyorum.

Söylediğiniz IYS'de de gözükmüyor bu adam. Ne yapmalıyım. Cimere yazayım mı? Haklarım nedir?
Hocam o zaman tek çare partinin irtibat numarasını arayıp sms izninizi kaldırtmak kalacak.

e-Devlet'te de benim adıma gorunen bir onay yok. demiş.
Farketmedim hocam kusura bakmayın. :/

Arkadaşlar bir kere bir numara böyle konularda sistem havuzuna girdiği zaman kendinizi de parçalasanız amuda da kalksanız o SMS'ler gelir. Tek çaresi ya numara değişiceksiniz ya da böyle şeyleri engelleyen spam engelleme gibi programlara yöneleceksiniz Şu an bu konuda en iyi program CALL BLACKLİST diye program SMS Engeller yabancı numaralar arayamaz gibi vs. Uygulamaları mevcut bilmeyen arkadaşlar faydalansın...(Play Store ve App Store'da mevcut)

Sadece bu SMS'leri almak istemiyorsan. Spam ve engelleme mesajlarına tasiyabilirsin SMS'ler gelir ama bildirim vesaire gelmez.

Hocam öyle bir seçenek mevcut değil belirttiğim gibi bir numara gorunmuyor bundan dolayı engellenemiyor.

Bu siteden telefon numaranız ile giriş yapıp SMS göndermesini istemediğiniz firmaları de-aktif duruma getirebilirsiniz.

İys'den iptal etmek daha mantıklı gibime geliyor.

Benim adımla bir üyelik olmadığından galiba göremiyorum onu da denedim ama olmuyor.

Hocam o zaman tek çare partinin irtibat numarasını arayıp SMS izninizi kaldırtmak kalacak.

Fark etmedim hocam kusura bakmayın. :/

Deneyeceğim bir de sayınlardan bir milletvekili var onu nasıl engellerim acaba onu dusunuyorum.

Hocam aynı sorunla bende karşılaşıyorum. Hiçbir siyasi partiye vs üye değilim. Hayatım boyunca Ankara'ya gitmedim. Ama 2 günde bir şu CHP Ankara milletvekilinden mesaj gelip duruyor. Yok bu akşam şu kanalda canlı yayındayım. Yok bayramınız kutlu olsun vs. Bune ya? Anam babamı ben bu kadar görüp anmıyorum.

Söylediğiniz ıys'de de gözükmüyor bu adam. Ne yapmalıyım. CİMER'e yazayım mı? Haklarım nedir?

Aynı durum hocam galiba kurtuluşu yok. 😅

Bana da AKP İzmir milletvekili yazıp duruyor zamanında bayağı baktım ama bir çözümü yok gibi.

M. T. Ll. K. Y. Yazıyor bana da İzmir milletvekili aynı partili. Kesinlikle işe yaramayan bir propaganda ama umurlarında değil gibi duruyor.

Son düzenleme:
Anneme de sürekli iyi Parti'den gelip duruyor. Belki en azından 25-30 tane falan gelmiştir. Gerçekten yok mu bir yolu ya bunları kalıcı durdurmanın?

Pazar günü beni de malum parti aradı uykumu böldü herifler 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı