Myth Gatherer
Kilopat
Daha fazla
Ergensin daha, yaşın daha ufak, bazı şeyleri anlıyamıyorsun.
Sen Üniversite okumak gibi, bir gelecek düşünüyormusun yada böyle boş boş işlere kafayımı takıcaksın.
Şuan kafanın içinde beynini tırmalıyor, keşke kavga etseydim diyorsun kendine yediremiyorsun bizden akıl bekliyorsun.
Ergen kavgaları işte neyi soruyorsun bize ?
2 sene Taekwon do yaptıktan sonra uzak doğu sporlarının pek faydalı olmadığını düşünüyorum. Onun yerine boks,kick boks çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. İnsanın kendine duyduğu özgüveni arttırması dışında fiziksel olarak da çok katkısı olduğunu tecrübe ettim. Bunu belirtmiş olayımSülalemi toplayıp gelirim, alayına
Şaka bir yana, @ekmeğin altındaki etiket arkadaşımızın dediği gibi asla sen ilk hamleyi vurma. Onlar vurursa davada sen haklı konumda oluyorsun. Biraz karate öğren başka birşey gerekmiyor
Açık seçik söylüyorum. Yaşım 12. 2 yıl teakwondo çalışarak 14 yaşındakı bir ağabeyimi dövdüm(şakasına). Yani bence yararlı bir spor2 sene Taekwon do yaptıktan sonra uzak doğu sporlarının pek faydalı olmadığını düşünüyorum. Onun yerine boks,kick boks çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. İnsanın kendine duyduğu özgüveni arttırması dışında fiziksel olarak da çok katkısı olduğunu tecrübe ettim. Bunu belirtmiş olayım.
Bu durum da beceriksiz ben oluyorumAçık seçik söylüyorum. Yaşım 12. 2 yıl teakwondo çalışarak 14 yaşındakı bir ağabeyimi dövdüm(şakasına). Yani bence yararlı bir spor
Size beceriksiz demiyorum. Ne demişler "Naz yapma çalış seninde olur." konuya abes kaçtı amaBu durum da beceriksiz ben oluyorum.
Dua et boks lisanslı,90 kilo bir abin yok. Benim olduğu için dövmek hayal gibi duruyorSize beceriksiz demiyorum. Ne demişler "Naz yapma çalış seninde olur." konuya abes kaçtı ama
Galiba haklısın. Ama şöyle bir durum var, kendi kafama göre birini bulamıyorum. Galiba böyle takılmak daha iyi, bizim sınıftakiler pek tekin değil. O değil zaten kavga etsekte sen ne diye büyüklerini cağırıyorsun? Büyüyünce de sorun çıksa başkasını çağırır bunlar! Öyle bir tipler, bak cidden diyorum o velet orda teke tek çıksaydı onu bayıltırdım.Ergen kavgası diyerek olayı kestirip atmamakta fayda var sonuçta bugünün gençleri ufak bir hırsla hayatları boyunca çalışıp düzeltilemeyecek hatalar yapıyorlar. Benim sana tavsiyem kim ne derse desin ağırına gitse de aldırmamaya çalış kendi arkadaş grubunu kur bu herkes için geçerli bazı insanlar sebep olmaksızın anlaşamazlar benimde başıma geldi ne yaparsam yapıyım anlaşamadığım insanlarda oldu. Bu tarz durumlar konuşmayı denedikten sonra yumrukları konuşturmanın sana bir faydası olmaz. Dayak atsan da dayak yesen de kaybeden sen olursun. Sana durduk yere laf atan hiç bir hatan olmadığı halde bulaşan biri varsa görmezden gelirsin sonuçta lise bittiği zaman birbirinizi bir daha kolay kolay görmeyeceksiniz. Sabırlı ol görmezden gel bu korkaklık değil akıllıca davranmaktır. Ben okuduğum lisede en kalıplı erkeklerden biriydim ha kalıp direk olarak fiziksel güce eşit değil ama bazı şeylerde ortada. Ama ne kimseye bulaştım nede bana bulaşana cevap verdim. Kendi arkadaş çevremi kurdum onlarla konuştum onlarla muhabbet ettim anlaşamadığım insanla da aynı ortamda elimden geldiğince bulunmamayı seçtim.
Dikkat ederseniz güçlü insanların kavga ettiğini göremezsiniz. Paraları konuşur genelde.