Myth Gatherer
Kilopat
Daha fazla
Ergensin daha, yaşın daha ufak, bazı şeyleri anlıyamıyorsun.
Sen Üniversite okumak gibi, bir gelecek düşünüyormusun yada böyle boş boş işlere kafayımı takıcaksın.
Şuan kafanın içinde beynini tırmalıyor, keşke kavga etseydim diyorsun kendine yediremiyorsun bizden akıl bekliyorsun.
Ergen kavgaları işte neyi soruyorsun bize ?
Ergen kavgası diyerek olayı kestirip atmamakta fayda var sonuçta bugünün gençleri ufak bir hırsla hayatları boyunca çalışıp düzeltilemeyecek hatalar yapıyorlar. Benim sana tavsiyem kim ne derse desin ağırına gitse de aldırmamaya çalış kendi arkadaş grubunu kur bu herkes için geçerli bazı insanlar sebep olmaksızın anlaşamazlar benimde başıma geldi ne yaparsam yapıyım anlaşamadığım insanlarda oldu. Bu tarz durumlar konuşmayı denedikten sonra yumrukları konuşturmanın sana bir faydası olmaz. Dayak atsan da dayak yesen de kaybeden sen olursun. Sana durduk yere laf atan hiç bir hatan olmadığı halde bulaşan biri varsa görmezden gelirsin sonuçta lise bittiği zaman birbirinizi bir daha kolay kolay görmeyeceksiniz. Sabırlı ol görmezden gel bu korkaklık değil akıllıca davranmaktır. Ben okuduğum lisede en kalıplı erkeklerden biriydim ha kalıp direk olarak fiziksel güce eşit değil ama bazı şeylerde ortada. Ama ne kimseye bulaştım nede bana bulaşana cevap verdim. Kendi arkadaş çevremi kurdum onlarla konuştum onlarla muhabbet ettim anlaşamadığım insanla da aynı ortamda elimden geldiğince bulunmamayı seçtim.