Sizce 24 FPS Oynanılır bir değer mi ?

Yaza kadar GTA 5'de 24-39 FPS arası oynardım diye düşünüyordum sistemim iyi ekran kartım biraz düşük ama gene tutuyor.

Oyununa göre değişir, ben eski bilgisayarımda LOL'ü 26 FPS ile oynuyordum. Ancak FPS oyunlarında sıkıntılı.

Ayarları sonuna kadar kısıp oynayabilirsin. O oyun için 30FPS ve üstü yeterli geliyor.

800x600 ayarlarda geçiyorum 30 FPS'yi aşağıyada düşmüyor ama 720pde işler değişiyor. Alışkınım kasarak oynamaya. 2 senedir R5 230 kullanıyorum memnunum yani beni tatmin ediyor. Yazda 750 Ti veya R7 240 alacağım kısmetse.

Eğer çok oynamak istediğiniz ve hikayeli bir oyunsa denemekten zarar gelmez. Fakat battle royale veya online, competitive bir oyunsa denemeyiniz.

Sabit olarak verebilirse, belki oynanabilir diyebilirim. Bence sabit 30 FPS alt limit olmalı. Ufak dalgalanmalar bile oynanabilirliği çok törpülüyor düşük kare hızlarında.

GTA 5'de 30 FPS sabitleniyor azacık kasma olsa sorun yok fazla takmıyorum.
Eğer çok oynamak istediğiniz ve hikayeli bir oyunsa denemekten zarar gelmez. Fakat battle royale veya online, competitive bir oyunsa denemeyiniz.
Oynamak istediğim oyun GTA 5 ve arkadaşımla online oynayacağız 30'a sabitlesem bir sıkıntı oluşur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…