Sizce 24 FPS Oynanılır bir değer mi ?

Ben 60 FPS'de bile oynayamıyorum. CS:GO, LoL gibi oyunlarda en az 100 üstü olması gerekiyor.

Ben 60 FPS'de bile oynayamıyorum. CS:GO, LoL gibi oyunlarda en az 100 üstü olması gerekiyor.
Değerlerim o oyunlarda öyle fakat GTA 5'de 800x600'da ağır yerlerde minimum 24 , genel 35- 40 , maksimum 42 benim sistemimde

Witcher 3'ü 30 FPS civarında bitirmiştim. Şimdi GeForce Now ile yüksek FPS ile oynuyorum cidden oyun daha fazla zevk veriyor. Bence en az 60 FPS alınabilmesi lazım.

Şimdi oyuna göre değişir ETS 2'yi 19 FPS'de 120 saat oynamışım. Ama eğer ki CS gibi aşırı hareketli oyunlar derseniz en az 75 olmalı.

Yani oynanabilir bir değer olduğu söylenemez ama nasıl oyunlar oynadığına göre değişir overwatch gibi hareketli bir oyun oynuyorsan sinirden kriz geçirirsin. Sabit 30FPS olsa en azından acı çekmezsin.

GTA 5'de 30 FPS sabitleniyor azacık kasma olsa sorun yok fazla takmıyorum.

Oynamak istediğim oyun GTA 5 ve arkadaşımla online oynayacağız 30'a sabitlesem bir sıkıntı oluşur mu ?
GTA 5'te stabil bir şekilde 30 fps alırsan bir sorun çıkmaz oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…