Onu diyen arkadaş "etimiz ne budumuz ne?" diyen arkadaş çok sapıtmış kara ordusu olarak 5.orduyuz.Savaş denince aklınıza 2. Dünya savaşı gibi tanklar patlıyor falan aklınıza gelmesin. Artık savaşlar politik yönden gerçekleşiyor. Diğer tür savaş en son çare. Bu arada etimiz budumuz ne diyen olmuşda TR ordusu ilk 10'da dır ve tüm komşularından güçlüdür. Olası ABD TR savaşında ABD nükleer atamayacağı için çıkartma da yapması imkansıza yakın çünkü kara gücü bakımından oldukça iyiyiz. Coğrafi şartlar ise adeta bizi koruyacak cinstendir kolay kolay tank, araba vs gitmez.
Şu an Amerika İran askerini füzeyle vurduÖyle her restleşmeye savaş çıksa Amerika'nın önce Küba'yla sonra İran ile sonra Kore ile savaşması gerekirdi. 2 restleşmeye savaş çıkmaz diye düşünüyorum..
Amerika, Kasım Süleymani'yi öldürerek İran'ı savaşa davet etmesi, bu yazıya istisna olacak herhalde.Kimse topyekün bir savaşı istemez bence. Buna Amerika da dahil.
Öncelikle fotoyu sen hazırladıysan eline sağlık güzel ve yerinde olmuşAmerika, Kasım Süleymani'yi öldürerek İran'ı savaşa davet etmesi, bu yazıya istisna olacak herhalde.
Yazıdan sonra, 20 dakika da fotoğraf için vakit harcadım.
Eki Görüntüle 481579
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.