TeknoÖmer Hectopat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2016 #41 Samotne Ciasteczka dedi: Bence aşk boşların boşu saçmalıkların saçmalığı adeta aşk'ı hacklemek istiyorum Genişletmek için tıkla... Zamanımızın büyük hackerlarından olan Aiden Pearce bile aşkı hackleyememiştir. [emoji1]
Samotne Ciasteczka dedi: Bence aşk boşların boşu saçmalıkların saçmalığı adeta aşk'ı hacklemek istiyorum Genişletmek için tıkla... Zamanımızın büyük hackerlarından olan Aiden Pearce bile aşkı hackleyememiştir. [emoji1]
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #42 xenia dedi: Ya boş işler bence en gereksiz şeylerden bir şey. Bazıları abartıp intihar bile edebiliyorlar. Çoğu insanlar dizi veya filmlerde ki gibi olacak sanıyorlar ama öyle olmuyor. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin ve birde sevgili mi yapacaksın saçma. Genişletmek için tıkla... Platonik olmayı savunuyorsunuz değil mi? Ben de böyle aşk şiirlerinden nefret ederim. Son düzenleme: 9 Mart 2023
xenia dedi: Ya boş işler bence en gereksiz şeylerden bir şey. Bazıları abartıp intihar bile edebiliyorlar. Çoğu insanlar dizi veya filmlerde ki gibi olacak sanıyorlar ama öyle olmuyor. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin ve birde sevgili mi yapacaksın saçma. Genişletmek için tıkla... Platonik olmayı savunuyorsunuz değil mi? Ben de böyle aşk şiirlerinden nefret ederim.