Sizce beatim nasıl olmuş?

Hocam açık açık söyleyeyim. Ritim tutmuyor, enstrüman seçimleri çok kötü, dinlenirliği yok.
Reklam gibi olucak ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada 2 tane beat var. Enstrüman ve drum kitin uyumunu görebilirsiniz. Yanlış anlamayın amacım aşağılamak veya reklam yapmak değil. 2-3 Ay daha erken, uzun zamanda güzel şeyler yapabilirsiniz.

Ana melodiyi uzun soluklu koyup 2. Melodiyi ön plana çıkarmışsınız sanırım. Deneyeceğim bunu, çok teşekkür ederim.

Ana melodiyi uzun soluklu koyup 2. Melodiyi ön plana çıkarmışsınız sanırım. Deneyeceğim bunu, çok teşekkür ederim.
Hocam sizin attıklarınızda enstrümanlar çok alakasızdı benzer veya destekleyici enstrümanlar kullanmak daha mantıklı. Kick, snare ve hi-hatleri müziğe uygun yaparsanız ve ritme oturtturursanız çok güzel olur.

Kötü olmuş açıkçası. Enstrüman seçimi biraz kötü ve ritim uyuşmuyor. Zamanla gelişirsiniz açık konuşuyorum ki ona göre hatalar düzeltilip kusursuz iş ortaya çıksın.

Son düzenleme:
Yaklaşık 2-3 aydır beat yapıyorum.
Sizce beatler nasıl? En azından kulağa hoş gelip gelmediğini söylerseniz sevinirim.

Efektlere çok takılmayın :D.

İki şarkı da detone.
Müzik yapmak istiyorsanız armoni öğrenin.

Olmamış. İlkini dinleyince aklıma şu geldi direkt
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sanki kötü bir imitasyonu gibi olmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı