Sizce bu kız benden hoşlanıyor mu?

Tipim erling haaland gibi sarışınım ve saçlarımı topluyorum gözlerimde mavi bayağı kalıplıyım boyumda ortalama ne uzun ne kısa ama kızdan çok daha uzunum.

Hocam haaland çirkin gibi. Sizin yüzünüzü bilmem ama kötüyse bile sarışın, mavi gözlü ve uzun saçlı olmanız da sizi daha ilgi çekici yapabilir.
 
Beni hep dikizledi yani beni seviyormuş ama ailesi öğrenmiş ve onların sınıfından kötü birisi öğrenmiş bugün dedikodumu yapcaklar hata belki rehberliğe götürür beni -_-
 
Merhaba liseye gidiyorum lise 11 ve bir alt sınıfta kız var o da lise 10. Bizim sınıftaki kızla o servis arkadaşı o kıza dedim şu kızı bana yap dedim kabul etti. Bugün sabah serviste kıza şöyle demiş, "X çocuğunu tanıyor musun" demiş evet tanıyorum demiş o da. Kendim sonra iyi çocuk mu demiş evet demiş. Sonra "X yakışıklı mı" deyince servisteki diğer kızlar "püfff" yapmış. Ben sonra teneffüse çıktım tabi üzgünüm o kızın arkadaşı var ve bana tuhaf tuhaf bakıyor dalga geçer gibi, sonra bizim sınıftaki kıza dedim yine konuş dedim o da tamam dedi. Konuştuğunda benim sevdiğim kız şöyle demiş; "X yakışıklı ben X'i seviyorum" sizce bu kızlar benimle dalga mı geçiyor yoksa seviyor mu?

Not: Bunların hepsi bugün oldu.

Bence sağlıklı bir ilişki adına araya aracı birisi sokmak yerine o kişi ile kendiniz konuşmaya çalışmalısınız, bazen bir anlığına gidip konuşmak, 40 yıl bakıp düşünmekten kat kat faydalı olabiliyor. Karşı tarafa özgüvensiz bir imaj yaratacağından WhatsApp, Instagram gibi ulaşım araçlarını önermiyorum.
 
@kurtcobain1 arkadas trolluyo da olabilir hiçbir arkadaşımın başına böyle bir şey gelmedi. Trollemiyosa da bir şey çıkmaz.
Ben demiştim, direkt kızla konuşacaktı. Şimdi aralarına biri girince olay komplike oluyor, sürekli karışıyor. Eğer ilk başta direkt kızla konuşsaydı ve kız istemediğini belirtseydi zaten kızla görüşmezdi bir daha. Tam tersi de olabilirdi, sevgili olurlardı belki de. Troll olmaması dahilinde söylüyorum bunları.
 
@kurtcobain1 zannetmiyorum. Yine kız söyleyebilirdi istemediğini. Lisede üniversitede zaten sevgili yapan çoğu kişi rastgele tanımadığına yürümüyor ki ya ortak arkadaş çevresi oluyor ya bir eğlencede tanışıyor konser tarzı veya sosyal medya.

Çoğu kişi dediğimde hiç tanımadığı kıza direk sebepsiz gerçek hayatta yürüyen belki 100'de bir falandır 22-23 yaşına kadar.
 
@kurtcobain1 zannetmiyorum. Yine kız söyleyebilirdi istemediğini. Lisede üniversitede zaten sevgili yapan çoğu kişi rastgele tanımadığına yürümüyor ki ya ortak arkadaş çevresi oluyor ya bir eğlencede tanışıyor konser tarzı veya sosyal medya.
Elbet öyle ama gidip kendi konuşması daha sağlıklı oluyor. Ortak arkadaş falan olunca böyle sonuçlarda çıkabiliyor, dedikodu vs. Zaten lisede sevgili yapmak ayrı saçma bir şeyde neyse.
 

Geri
Yukarı