Sizce Burak Oyunda Neden izlenmiyor?

İçerikleri tükendi saçmalamaya başladı eskiden çok severdim GTA 5, GTA4 ondan bitirdim.

Üzülüyorum sadece. Bot diye diye diye bitirdiler, yazık oldu.
Tabii fazla özgün içeriği olmaması da bir etken.
Bunun için çok uğraştı aslında, Burak Industries serisi yaptı. Diğer videolarına göre daha iyi izlendi ama değişen pek bir şey olmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6 yıldır aktif olarak YouTube kullanıyorum (günlük en az 2 en fazla 12 saat) Burak Oyunda'nın yeni türediği dönemler kimse neden izlendiğini neden o kadar abonesi olduğunu bilmiyordu. Halen de öyle. Burak Oyunda'yı savunanlar yeni türedi durup dururken bUrAk oYuNdA dEğErİnİ bİleMeDiK diye ortalıkta dolanıyorlar.

Soruya gelecek olursak: çok kısa ve kolay bir cevabı var. İzlenmiyor çünkü izlenmeyi haketmiyor. 6 yıldır sadece Minecraft çekip oraya buraya laf atan adama kimse saygı duymaz kimse izlemez (sizin gibiler hariç).

Ben bu konuda size katılmıyorum. Büyük kitleye sahip içerik üreticileri (Jahrein gibi.) ona sallayıp durdu. Burak Oyunda onlara laf söyleyince herkese laf atıyor oldu. Her zaman normal bir şekilde oyununu oynayıp video çeken bir adamdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…