Sizce Cinayet mi Intihar mi?

Cinayet süsü verilmiş intihar şöyle ki yaşadıklarından dolayı zaten intihar etmeye niyetli kızcağız masadaki kağıda intihar etmesinin sebeplerini ve sorumlularını yazmış giderken de arkasında bu şekilde iz bırakmıştır. Kız muhtemelen bolca Agatha Christie okumuş olacak ince detayları hesap ederek intihar etmiş görünüyor. Benden kaçmaz. :D

Ayni zamanda silahin hala kadinin elinde olmasi cok sacma, normal bir intihar olsaydi öldükten sonra silah kadinin elinden düserdi diye düsünüyorum.

Tek anlamlandiramadigim masa lambasinin elektrik fisi neden takili degil, acaba oradan yürüsek mi? :)
Benim o çok uzun mesajımda yazdığım gibi katilimiz aptal değildi ama dikkatsizdi. Katilimizin planı muhtemelen şöyleydi:
Önce Falanca'yı kafasının yanından vururum sonra silahı vurduğum taraftaki eline veririm böylece kafasına sıkmış gibi gözükür. Sonra önceden hazırladığım intihar notunu kızın gözlüğü ve kalemiyle birlikte masaya koyarım bu sayede notu kız yazmış gibi gözükür. Sonra da kaçarım.
İlk bakışta güzel bir plan ama her şey öyle yürümedi. İlk kanıt lamba. Lambanın fişi takılı değil bundan dolayı bu not burada yazılmış olamaz. İkinci kanıt kalem. Kız sigarayı sol elinde tutuyor, küllükte sol tarafta bu kızın sağlak olduğunu gösteriyor. Ama kalem kağıdın solunda. Bu durum katilimizin en büyük hatası çünkü silahı sağ eline kalemi de kağıdın sol tarafına koymuş. Üçüncü kanıt kan. Çünkü eğer bu bir intiharsa(kanın olduğu tarafı güney sayarsak) kadının sol omzunu güney duvarına dayayıp öyle kafasına sıkması gerekiyordu ki neden birisi böyle intihar etmek istesin. Bu kanıtlardan dolayı bu bir cinayettir.

Bana kalirsa once pencereye dogru oturuyordu, intihar notunu yazdi bu sirada bir kac tane sigara icti. Gozlugunu cikardiktan sonra sirti pencereye donuk olacak sekilde kafasina silahi dayadi, son bir firt aldi sigarasindan ve tetigi cekti, yerdeki terlikte tam ayagina uyuyo. Benim fikrim intihardan yana. :D

Belirsizlik. Fotoğraf kusursuz değil. Kusursuz olsa bile yine de dört ihtimal var. Yalancı intihar, intihar; cinayet, yalancı cinayet. Kadın intihara cinayet süsü verip kafa karıştırmak için ters oturmuş olabilir. Katil, kusursuz bir intihar süsü için kadını tam olarak hizalamış olabilir. Yaşasın Septisizm!

Bana kalirsa once pencereye dogru oturuyordu, intihar notunu yazdi bu sirada bir kac tane sigara icti. Gozlugunu cikardiktan sonra sirti pencereye donuk olacak sekilde kafasina silahi dayadi, son bir firt aldi sigarasindan ve tetigi cekti, yerdeki terlikte tam ayagina uyuyo. Benim fikrim intihardan yana. :D
Ama şunu unutuyorsun kalem ile silah işi değiştiriyor. Kalem solda silah sağda.

İstanbul İlçe Emniyet Müdürü Rıza Soylu olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bu bir ihtihar süsü verilmiş bir cinayet.

Kafasına sıkan bir şüphelinin yere düşmesi esnasında elindeki sigaranın olay sonrasında halen daha elinde kalması gibi bir olasılık yoktur. Kafasına sıkan birinin yere düştüğünde halen daha sımsıkı tabancıyı tutması gibi bir olasılık yoktur. Varsa bile her ikisinin aynı anda gerçekleşmesi imkansızdır neredeyse. Bülent Ersoy gibi sahnede kendini yavaşça yere bırakırsa ancak öyle gerçekleşebilir bu durum :D

Ki gördüğüm kadarıyla Bülent Ersoy bu kadar cılız değildi :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı