Sizce dinler gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 yaşında bir çocuğun Google aramalara "Teçnipat" yazdığında bile çıkan sosyal forumda, Tanrı vardır, yoktur, dinler gerçek mi tartışması dönüyor. Sorsan %80'nin yaşı reşit bile değildir ama 20 yıllık araştırma yapıp, kendi argümanını sunuyormuş gibi konuşuyorlar. Hepsi ayrı bir komedi. :D
Çok kişinin zoruna gider bu mesaj.

8 yaşında bir çocuğun Google aramalara "teçnipat" yazdığında bile çıkan sosyal forumda, tanrı vardır, yoktur, dinler gerçek mi tartışması dönüyor. Sorsan %80'nin yaşı reşit bile değildir ama 20 yıllık araştırma yapıp, kendi argümanını sunuyormuş gibi konuşuyorlar. Hepsi ayrı bir komedi. :D

Şimdi gelirsen %80 benim dinimin cenneti ile müjdeleneceksin bir daha düşün derim.

Tek ve sonsuz güçlü bir tanrının bulunması çok fazla paradoks ve çelişkiyi beraberinde getiriyor. Her şeyin yaratıcısı tanrı ise tanrının neden bir yaratıcısı yok? Şahsen ben tanrının varlığına inanmıyorum ama çaresiz olarak, yokluğunun bilimsel olarak kanıtlanamayacağını söyleyebilirim. Öte yandan çok önemsiz bir konu bence bu. Kimseyi yargılamaya gerek yok inancından dolayı.

Küfür mü etti şimdi yani niye bu kadar sinirleniyorsun insanlar bir garip ne dese suçlu oluyor en iyisi yatmak ama uyku yok işte.

Kanka hitaptır ikinci olarak bu forumda senin ne işin olur saygın yok ve emir cümlesi kuruyor bir de ahhaa yaşın büyük diye insanlar tartışmasın dogruyu bulmasınlar falan mı istiyorsun.

Küfür mü etti şimdi yani niye bu kadar sinirleniyorsun insanlar bir garip ne dese suçlu oluyor en iyisi yatmak ama uyku yok işte.
Saygısızlık sadece küfür ile olmaz. Ben bu forumda 10 yaşındaki çocuğa da sizli bizli konuşuyorum 50 yaşında ki adama da. Ben böyle davranırken, birilerinin ergenlik arkadaşıymışım gibi hitap etmesini istemem doğal olarak.

Saygısızlık sadece küfür ile olmaz. Ben bu forumda 10 yaşındaki çocuğa da sizli bizli konuşuyorum 50 yaşında ki adama da. Ben böyle davranırken, birilerinin ergenlik arkadaşıymışım gibi hitap etmesini istemem doğal olarak.

Yani kanka demek kötü bir laf değil ama siz bilirsiniz. O zaman dostum desin o çok samimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı