Sizce hangi NFS oyunu daha iyidir?

PS3'te oynadığım için optimizasyona bir şey diyemem. Ama oyunun hikayesi Most Wanted'a yaraşır bir hikaye değil. Oyun, MW2 yerine Burnout ismiyle çıksaydı güzel olabilirdi.
Katılıyorum. Hikaye olarak Most Wanted ismi beklentileri çok yükseltti. Ama Metacritic'te 78 gibi bir iyi denebilecek bir puan alması garibime gitti. Tabi kullanıcı ortalaması 4.4 burada şaşırmıyorum.

Katılıyorum. Hikaye olarak Most Wanted ismi beklentileri çok yükseltti. Ama Metacritic'te 78 gibi bir iyi denebilecek bir puan alması garibime gitti. Tabi kullanıcı ortalaması 4.4 burada şaşırmıyorum.

Yanlış isimlendirme. İsmi başka bir şey olsaydı bu kadar nefret edilmezdi.

Favorim küçük bir farkla NFS:MW olur. Polis kovalamacaları, tam gashead kafasında tasarlanmış teması ve soundtrack' i ile benim gönlümde 1. sırada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İkinci sırada NFS:U2 var tabii. Modifiyesi günümüzde biraz "ricer" kaçsa da (hâlâ hoşuma gidiyor gerçi), arabanın yer tutuşu, sürüşü bir arcade oyununda daha fazla gerçekçi olamazdı.

Carbon'daki her bir parçayı tek tek en-boy-genişlik şeklinde tek tek ayarlayabiliyor olmak baya hoşuma gitmişti.
Sanırım bir oyundaki en detaylı modifiye seçeneği benim gördüğüm kadarıyla Carbon'da.
Hikaye sönük ve basit gelmişti bana. Hikayenin sonu dışında pek beğenememiştim. Ama egzoz ve motor seslerinin ayrı olması çok hoşuma gitmişti, ama pek yenilikçi değildi. Modifiyeye laf yok ama, arabaların yüksekliğini (ve yanlış hatırlamıyorsam kamberi falan da ayarlayabiliyorduk) isteiğimize göre ayarlayabilmek en sevdiğim özelliklerden biriydi.

Son düzenleme:
Nfsmw ilk oynadığım NFS idi ve BMW'ye bağlılık hissettim o yüzden 6 yaşında hep oyunu yeniden başlatıp sahneleri izliyordum hoşuma gidiyordu hâlâ da YouTube den izliyorum bazen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı