Sizce Hangi Operatör

Ben Avea kullanıyorum tarifeleri uygun ama çekmiyor. Harbiden çekmiyor. Bu yüzden uygun zaten.

Her yöne 500 DK+1000 SMS+1 GB internet= 23 TL.

AVEA kullanıcısıyım ve benim ufaklık (kızım) online bir oyun için birşey istedi hiç de bu tarz şeylere girmem baktım oyuna verilecek rakam tel den düşecek ve 2 TL dedim kızımdan önemli değil. Hemen onayladım ve AVEA hevesimizi kursağımız da bıraktı. Yaklaşık 4 gün oldu 8 fazla mail attım 6 görevli arkadaşla konuştum ve en son genel merkez aradı dün sabah 06:30 da. Uzmanlar inceliyor sorununuzu çözeceğiz diye ve hattım Mobil Ödeme yapamıyor ve sorun çözülmüyor..
AVEA dediniz fazla konuşmaya gerek yok..
BİMCELL diye birşey çıkmış o bile daha hayırlıdır en azından BİMCELL abi çekmiyor der geçersiniz..

BİMCELL'in taşeronluğunu Avea yapıyor yalnız.

Özgür genç tarifesini kullanmıyorsunuz demektir Anıl Bey. Ben Özgür Genç tarifesindeyim ve 19 Tl+Mesaj ücreti ile alıyorum tarifeyi.

Özgür genç tarifesini kullanmıyorsunuz demektir Anıl Bey. Ben Özgür Genç tarifesindeyim ve 19 Tl+Mesaj ücreti ile alıyorum tarifeyi.

Pahalıymış. Bence numaranızı başka bir operatöre taşıyın sonra tekrar Avea'ya geçin. Daha ucuza gelir.

Avea'dan kaçın diye herkes bağırıyor siz hâlâ Avea'yı tavsiye ediyorsunuz Anıl Bey, nedeni nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…