Sizce Haritam nasıl?

Assault'u severim ve sizde günümüze iyi uyarlamışsınız ama dokuların keskinliği biraz azaltılabilir ve o karanlık hava verilebilir ama oynamadan konuşamıyorum, keşke indirme linki de verseydiniz :) .
Dokular HD görünümde render atıldığı için böyle gözüküyor. Night sürümüde yayınlayacağım :)
CS:GO ya entegre ederseniz ve CS:GO üzerinde böyle haritalar yaparsanız çok güzel olur. Hatta serverler ile anlaşıp para bile kazanabilirsiniz. Gerçekten güzel bir harita olmuş, başarılarınızın devamını dilerim.
CS 1.6 zaten anlaşmalı olarak para kazanıyorum çok şükür. CSGO biraz tecrübe gerektirdiği için ilerki zamanlarda CSGO için geliştirecem.
Bence haritanın olayını tamamen değiştirip yer altı mağarası veya orman gibi bir yer haline de getirilebilir. Çok zor olur diye düşünüyorum fakat denenebilir. Onun dışında harita gayet güzel ve oynanılası duruyor.
Bomb/defuse ve Rehine haritalarında kapalı mekan pek tercih edilmiyor. :) İlginiz için teşekkürler.
Reis jailbreak mapi yap dark dan gına geldi. Kaçak yeri 2-3 olan. Bug yapılan yeni oyunların olduğu, server açarsan slot, admin yazıp ilgilenebilirim başarılar.
Jail ilgi alanım pek değil zamanın yaptığım bir jail haritası bırakıyorum.
Haritanın test amaçlı BSP dosyasını ekledim. Bazı yerler halen bitmemiş olup eksik içerikler, Aydınlatılmamış yerler ve eksik yerler mevcuttur. Tam sürümde bu tür eksikler giderilecektir.

Harita içeriğinde gözünüze çarpan eksikler için SS atarsanız sevinirim :)

20191202174852_1.jpg

BSP dosyası ; test1337

Son düzenleme:
Zamaninda kalici bir servise yuklememis olacagim ki silinmisler. Cok guzel bir hapishane dizayn etmistim, asiri guvenlikliydi :) Aksam eve gecince tekrardan bakarim.

Zamaninda kalici bir servise yuklememis olacagim ki silinmisler. Cok guzel bir hapishane dizayn etmistim, asiri guvenlikliydi :) Aksam eve gecince tekrardan bakarim.
Bende yaptığım haritaları teker teker düzenleyip yedekleme yapacağım. 91 Adet haritam mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı