Sizce Haritam nasıl?

Yıllar önce yaptığım işler, pardon benim birader ile yaptığımız işler 😄 millet çıkmak istemiyordu sv den ama biz sıfırdan yapıyorduk 7 saat süren var 40dk süren var 2 gün süren var. Sv hep full çekiyordu istiyorsanız atarım bir kaçını .bsp dosyasını da atarım oynarsınız.

Haritanın sadece wad dosyaları değiştirilmiş ama güzel olmuş yine de. VHE 3.5 ile çalışıyorsun sanırım.

Yıllar önce yaptığım işler, pardon benim birader ile yaptığımız işler 😄 millet çıkmak istemiyordu sv den ama biz sıfırdan yapıyorduk 7 saat süren var 40dk süren var 2 gün süren var. Sv hep full çekiyordu istiyorsanız atarım bir kaçını .bsp dosyasını da atarım oynarsınız.

Haritanın sadece wad dosyaları değiştirilmiş ama güzel olmuş yine de. VHE 3.5 ile çalışıyorsun sanırım.
Haritayı sıfırdan çizdim VHE'i sadece derleyici olarak kullanıyorum. Haritayı JACK ile çiziyorum.

Sıfırdan çizdiysen emek büyük. Ben beğendim açıkçası eski günlerimi hatırlattı bana. Hala devam etseydim sv falan açardım beraber map tasarlardık. Yalnız ben VHE3.4 kullanıyordum JACK bir tuhaf geliyor.

Yok aga o Çatı Beyaz olması lazım Beyaz çatı olmadan assault olmaz :) Beyaz çatısız Gıcırdıyan kapı olmadan olmaz :D

Sıfırdan çizdiysen emek büyük. Ben beğendim açıkçası eski günlerimi hatırlattı bana. Hala devam etseydim sv falan açardım beraber map tasarlardık. Yalnız ben VHE3.4 kullanıyordum JACK bir tuhaf geliyor.
Teşekkür ederim. Bende ilk zamanlar JACK'te zorlandım ama kullanınca bırakamıyorsun.
Hizalamak derken. Texture lar eşit değiller.
Evet kullanılan doku ile ilgili. :)
Yok aga o Çatı Beyaz olması lazım Beyaz çatı olmadan assault olmaz :) Beyaz çatısız Gıcırdıyan kapı olmadan olmaz :D
Çok doğru ama bu şekilde daha güzel gıcırdıyor. :)

1.6 yerine CS:GO oyunu için yapılsa idi daha çok erişim ve beğeni alırdı. Assault'u gayet severim güzel olmuş.
CSGO için bu haritayı yapmayı planlıyorum. Lakin Source motoru çok farklı ve biraz tecrübe gerektiriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı