Daha fazla
- Meslek
- Amazon seller central Global, "sodej"
Dokular HD görünümde render atıldığı için böyle gözüküyor. Night sürümüde yayınlayacağımAssault'u severim ve sizde günümüze iyi uyarlamışsınız ama dokuların keskinliği biraz azaltılabilir ve o karanlık hava verilebilir ama oynamadan konuşamıyorum, keşke indirme linki de verseydiniz.
CS 1.6 zaten anlaşmalı olarak para kazanıyorum çok şükür. CSGO biraz tecrübe gerektirdiği için ilerki zamanlarda CSGO için geliştirecem.CS:GO ya entegre ederseniz ve CS:GO üzerinde böyle haritalar yaparsanız çok güzel olur. Hatta serverler ile anlaşıp para bile kazanabilirsiniz. Gerçekten güzel bir harita olmuş, başarılarınızın devamını dilerim.
Bomb/defuse ve Rehine haritalarında kapalı mekan pek tercih edilmiyor.Bence haritanın olayını tamamen değiştirip yer altı mağarası veya orman gibi bir yer haline de getirilebilir. Çok zor olur diye düşünüyorum fakat denenebilir. Onun dışında harita gayet güzel ve oynanılası duruyor.
Jail ilgi alanım pek değil zamanın yaptığım bir jail haritası bırakıyorum.Reis jailbreak mapi yap dark dan gına geldi. Kaçak yeri 2-3 olan. Bug yapılan yeni oyunların olduğu, server açarsan slot, admin yazıp ilgilenebilirim başarılar.
Jail_bars_Water Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods
A Counter-Strike 1.6 (CS1.6) Mod in the Jail Break category, submitted by Serhat Ondes
Harita içeriğinde gözünüze çarpan eksikler için SS atarsanız sevinirim
BSP dosyası ; test1337
Son düzenleme: