Noktası noktasına benim fikrimi izah etmiş arkadaş.Bence müebbet daha ağır. Ölüp bu hayattan kurtulmak var, bir de hapiste tek başına yapayalnız ömrünün çürümesi, kişinin tükenmesi var.
Ama ateistler için ölmek daha mantıksız. (ben ateist değilim)Bence müebbet daha ağır. Ölüp bu hayattan kurtulmak var; bir de hapiste yapayalnız ömrünün çürümesi, kişinin tükenmesi var.
%100 vergi ödeyerek yaşamak en ağırı. Hapiste 3 öğün sıcak yemek veriliyor, psikolog ücretsiz, sağlık ücretsiz.
En kötüsü ise o vergilerin nereye gittiğini bilmememiz. Eskisi gibi yol ve cami de yapılmıyor.
Lütfen hapisi hafife almayalım, yaşamayan anlayamaz.%100 vergi ödeyerek yaşamak en ağırı. Hapiste 3 öğün sıcak yemek veriliyor, psikolog ücretsiz, sağlık ücretsiz.
En kötüsü ise o vergilerin nereye gittiğini bilmememiz. Eskisi gibi yol ve cami de yapılmıyor.
Lütfen hapisi hafife almayalım, yaşamayan anlayamaz.
Müebbetten kötü ceza var mıdır bilmiyorum idam tabii ki daha hafif müebbetten. Ömür boyu ufacık odada her gün hiçbir aktivite yapmadan ölmeyi bekliyorsun. Gerçekten çok zor.
benim babam iftira ile 4 yıldır yatıyor 2 hafta da neymiş?Girdin mi hiç? 2 hafta haksız yere yatıp o kadar kötü olmadığını anladım. Tecavüzcüler, hırsızlar, katiller vb. benden daha iyi yaşıyor. Benim psikoloğa gitmeye yetecek kazancım yok fakat katile beleş.
Ufacık oda olan ağırlaştırılmışı. Normalini koğuşta geçiriyorsun.
lütfen büyük konuşmayın, 4 duvar arasında 12 kişi ile veya tek kalmak kolay değil.Girdin mi hiç? 2 hafta haksız yere yatıp o kadar kötü olmadığını anladım. Tecavüzcüler, hırsızlar, katiller vb. benden daha iyi yaşıyor. Benim psikoloğa gitmeye yetecek kazancım yok fakat katile beleş.
Ufacık oda olan ağırlaştırılmışı. Normalini koğuşta geçiriyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.