Sizce note 3 parasını hak eder mi?

raso_

Megapat
Yer
ankara
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar sizce note 3'e 1800 tl vermek mantıklı mı yoksa bu fiyata başka bir telefon almak daha mı mantıklı? Sizce 1800 tl telefona verilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle hak ediyor demek hata olur, note 3e o parayı vereceğine üzerine biraz daha ekle yeni nesil telefonlardan al.

Bir telefona o kadar para asla vermem. Diyemem, çünkü I Phone 5s aldım. Siz, siz olun bataryası değişmeyen telefon almayın. :)

İphone 5s'in bataryası deyiştirilebiliyor. Ama niye öyle bir ihtiyaç duydun onu anlamadım.

Arkadaşlar sizce note 3'e 1800 tl vermek mantıklı mı yoksa bu fiyata başka bir telefon almak daha mı mantıklı?Sizce 1800 tl telefona verilir mi?

Kardeşim note serisi sizin mesleki olarak yada hobi olarak işinize yarayan bir özelliği varsa hakkediyodur. Ancak birçok özelliği işine yaramayacaksa kaldırım taşı kadar telefonu beleşte verseler cebinde taşımaya deymez birkere. İhtiyaç meselesi bu. Neye ihtiyacın varsa ona yönel.

Kalite olarak soruyorsan samsung beş para etmez hangisi olursa olsun.

İphone 5s'in bataryası deyiştirilebiliyor. Ama niye öyle bir ihtiyaç duydun onu anlamadım.

Kardeşim note serisi sizin mesleki olarak yada hobi olarak işinize yarayan bir özelliği varsa hakkediyodur. Ancak birçok özelliği işine yaramayacaksa kaldırım taşı kadar telefonu beleşte verseler cebinde taşımaya deymez birkere. İhtiyaç meselesi bu. Neye ihtiyacın varsa ona yönel.

Sence millet iPhone 5'den neden iPhone 5S'e geçiyor ihtiyaç mı ? hayır tamamen sidik yarışı ve cool olma çabası ile ilgili. Hayatımızda telefonlarımız yeri artık çok büyük bu yüzden düşüncen ne kadar mantıklı olsa da doğru değil şahsi fikrimdir.

Sence millet iPhone 5'den neden iPhone 5S'e geçiyor ihtiyaç mı ? hayır tamamen sidik yarışı ve cool olma çabası ile ilgili. Hayatımızda telefonlarımız yeri artık çok büyük bu yüzden düşüncen ne kadar mantıklı olsa da doğru değil şahsi fikrimdir.

Sende mantıklı olanı seç diyorum sanane milletin sidik yarışından. Yok bende yarışa girecem diyorsan bu işin babası appledir. Naylon samsungla uğraşmanın bir anlamı yok. İphone 6'yı bekle

Kim söyledi değiştirilebilir olduğunu?

Bende deyiştiriyorum 5 dakkalık iş. Sana video atayım burdan bak adam 5 dakkada deyişiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben yapamam dersen götür bir telefoncu yada servise 10 dakkada deyişirler.

İphone kolay olan, HTC sökmek çok zordu. HTC alırsanız batarya deyişimi için direk servise yollayın tam baş belası.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı