Sizce Redmi Note 9 Pro modelini bekleyeyim mi?

@BERWAR Hocam sizce Nova 5T alayım mı? Mi 9T'yi ön kamerası "Pop-ap"olduğu için düşünmüyorum. Hocam bu arada Huawei "EMUI" arayüzü kullanıyor, Xiaomi ise "MİUİ" arayüzü kullanıyor. Hocam bu arayüzlerden hangi daha stabil, kullanışlı bir arayüze sahip?

@70409 İkisi arasından önerim Nova 5T. Arayüz olarak EMUI iyidir, tercih edebilirsiniz.
Hocam internetten gelmesi de çok uzun sürüyor, açık teknoloji mağazası da yok heralde. Migros'ta satılıyor telefon ama şu an stokta gözükmüyor. Elden gidip, alıncak yer yok heralde.

Hocam internetten gelmesi de çok uzun sürüyor, açık teknoloji mağazası da yok heralde. Migros'ta satılıyor telefon ama şu an stokta gözükmüyor. Elden gidip, alıncak yer yok heralde.
İnternetten alın 2 hafta sürebilir ama gelir ben de 1haftadır bekliyorum.

Hocam şey dicem, Huawei'nin P40 Lite modeli Huawei'nin sitesinde satılıyor. İndirim kuponu ile 2900 TL'ye denk geliyor, sizce nasıl?
Nova 5T daha iyi hocam ama fiyatı iyiymiş google ile olan durumu nedir bilmiyorum onu diğer arkadaşlara sorun isterseniz hocam.

Ne yönden hocam. Kimisi diyor Huawei daha yeni model, o yönden bile tercih etmek daha avantajlı.
İşlemcisi amiral gemilerinde kullandığı model. Kamerası güzel ve telefon google problemi yaşamayan son huawei telefonlar arasında. Güncelleme konusunde dezavantajı olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…