M Mert096 Megapat Katılım 18 Nisan 2016 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #1 Coronavirus yüzünden okullar tatil edildi. Sizce bu tatil süresi uzar mı yoksa haftaya eğitime başlar mıyız? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2020
Coronavirus yüzünden okullar tatil edildi. Sizce bu tatil süresi uzar mı yoksa haftaya eğitime başlar mıyız?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Mart 2020 #11 NobodyAnymore dedi: Hocam icra falan gelir sonra boşu boşuna davalık falan olmayın. Bu arada her gün vaka sayısı, ölü sayısı bu kadar artar iken okulları açacak olan zihniyetin beyninde ciddili sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorum, devletin böyle komik açıklamaları karşısında ciddi olamıyorum, yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
NobodyAnymore dedi: Hocam icra falan gelir sonra boşu boşuna davalık falan olmayın. Bu arada her gün vaka sayısı, ölü sayısı bu kadar artar iken okulları açacak olan zihniyetin beyninde ciddili sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorum, devletin böyle komik açıklamaları karşısında ciddi olamıyorum, yapacak bir şey yok.
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.155 Çözümler 1 25 Mart 2020 #13 Bizim tam da sınav haftamızdı. Sizce sınavları online bir şekilde yapma şansları var mı? Artı 0 Eksi
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Mart 2020 #14 Soykan Bickle dedi: Bizim tam da sınav haftamızdı. Sizce sınavları online bir şekilde yapma şansları var mı? Genişletmek için tıkla... Online sınav sisteminde mantık yok hocam. Kopya çekmek farz oluyor. Direk sınav olmadan sınıf geçirtsinler. Artı 0 Eksi
Soykan Bickle dedi: Bizim tam da sınav haftamızdı. Sizce sınavları online bir şekilde yapma şansları var mı? Genişletmek için tıkla... Online sınav sisteminde mantık yok hocam. Kopya çekmek farz oluyor. Direk sınav olmadan sınıf geçirtsinler.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Mart 2020 #15 Online sınav sistemi yürümez Türkiye'de. Artı 0 Eksi
James Donkey Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 462 Yer Leiden 25 Mart 2020 #16 Bence en kötü ihtimalle 1 ay daha tatil olacaktır. Artı 0 Eksi
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 25 Mart 2020 #17 Tatilin uzayacağını hiç düşünmüyorum. Giyin maskeleri eldivenleri başlayın eğitime derler ve pazartesi günü başlarız. Umarım uzar. Artı 0 Eksi
Tatilin uzayacağını hiç düşünmüyorum. Giyin maskeleri eldivenleri başlayın eğitime derler ve pazartesi günü başlarız. Umarım uzar.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 25 Mart 2020 #18 Jira dedi: Online sınav sistemi yürümez Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Bence de onun bir hatasını bulacaklarını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Jira dedi: Online sınav sistemi yürümez Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Bence de onun bir hatasını bulacaklarını düşünüyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 25 Mart 2020 #19 Jira dedi: Fahrettin Koca herkes kendi ohalini ilan etsin dedi. Siz de kendi ohalinizi devreye sokarak okula gitmeyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım benim yerime sınava girip, virüs riski alıcak biri varsa kendi ohalimi ilan edebilirim. Artı 0 Eksi
Jira dedi: Fahrettin Koca herkes kendi ohalini ilan etsin dedi. Siz de kendi ohalinizi devreye sokarak okula gitmeyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım benim yerime sınava girip, virüs riski alıcak biri varsa kendi ohalimi ilan edebilirim.
Niyazi Taşcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.068 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #20 Uzayacaktır. Coronavirüs olayı gittikçe kötüye gidiyor ülkemizde. İnşallah en kısa sürede her şey normale döner. Artı 0 Eksi
Uzayacaktır. Coronavirüs olayı gittikçe kötüye gidiyor ülkemizde. İnşallah en kısa sürede her şey normale döner.