Sizce telefonsuzluk zor mu?

Atilla4715

Femtopat
Katılım
10 Nisan 2023
Mesajlar
78
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonum bozuldu, tamire götürdüm olmadı. 1 ay oldu telefon kullanmıyorum. Sizce telefonsuzluk zor mu? Öğrenciyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence zor.

Sadece konuşmak için de değil, bir ara META çökmüştü ve İnstagram, WhatsApp gibi uygulamalara bir süreliğine erişememiştik ve hayat resmen felç olmuştu.

Özellikle Türkiye gibi yerel medyanın kalitesizliğini göz önünde bulundurursak gündemi takip etmek de imkansız hale gelmişti.
 
Zihni çok karışık olan ben için çok zor bir durum olur açıkçası. Sebebi de günde 6-7 saat kullanıyorum ve yine de oyalanacak bir şey bulamıyorum.
 
Kişi başka elektronik alete sahip değilse mesela PC'si olan biri için sorıun olmayabilir. Şahsen çok az kullanıyorum telefonumu. Ancak teknolojik aletlerin yokluğu zor olabilir. Bunun nedeni alışkanlık haline geldi kullanımlarımız. Ancak bu iyi bir şey olabilir. Zaman harcayacak başka alanlar bulur kendine bir şeyler katarsın. Zaten sürekli birileriyle sohbet etmeyi ya da aşağı kaydırma işlerini doğru bulmuyorum.
 
Eğer flörtün arkadaşın vs yoksa zor bir durum değil. Benim telefonumu yks çalışmak için aileme vermiştim 4 5 ay telefonsuz kalmıştım eksikliğini hissetmedim. Tabii tekrar telefonu açınca 1 tane bile mesaj gelmediğini görmek üzücü olabiliyor.
 
Benim için çok zor olurdu. Kulaklığımı takıp müzik dinlemeden yola çıkınca kendimi yanlış bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum. Bazen kulaklığımı şarja takmayı unuttuğumda yürüdüğüm yollar normalden çok daha uzun geliyor. Kötü bir bağımlılık ama kurtulmak için bir sebebim de yok.
 
Hocam ben yaşardım. Yani eğer televizyon, bilgisayar olmayacaksa evet bir süre sonra sıkar fakat yaşardım. İlk başlarda zor gelecek, internet gidince o gelen sinir gibi olur fakat yapardım. :D
 
Eğer flörtün arkadaşın vs yoksa zor bir durum değil. Benim telefonumu YKS çalışmak için aileme vermiştim 4 5 ay telefonsuz kalmıştım eksikliğini hissetmedim. Tabii tekrar telefonu açınca 1 tane bile mesaj gelmediğini görmek üzücü olabiliyor.

16 saat çalıştıktan sonra artık ailenin bile yazıp merak etmemesi üzüntüsü :/ sadece bunu yaşayan anlar.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı