Sizce tipim çok kötü mü?

Bu aralar psikolojim acayip derecede bozuk, bozuk olmasının bir nedeni de tipim. Bu konuyu açmak biraz saçma gibi oldu ama başka soracak bir yer bulamadım, kime sorsam tipinde ne var falan diyor. zaten yüzüme karşı çok çirkinsin de demezler beni rencide etmemek için. Aynaya bakınca tipimi nedense anlayamıyorum, çirkin miyim değil miyim diye öyle boş boş bakıyorum. Belki de gerçekten çok kötü bir tipim vardır. Benim iyiliğim için lütfen gerçekten doğruları söyleyin. Bu konuyu okuyan herkes lütfen fikrini belirtirse sevinirim. Çok kötüyse lütfen çok kötü deyin.
Bence gayet iyi 10 üzerinden 6-7si var.

Bu aralar psikolojim acayip derecede bozuk, bozuk olmasının bir nedeni de tipim. Bu konuyu açmak biraz saçma gibi oldu ama başka soracak bir yer bulamadım, kime sorsam tipinde ne var falan diyor. Zaten yüzüme karşı çok çirkinsin de demezler beni rencide etmemek için. Aynaya bakınca tipimi nedense anlayamıyorum, çirkin miyim değil miyim diye öyle boş boş bakıyorum. Belki de gerçekten çok kötü bir tipim vardır. Benim iyiliğim için lütfen gerçekten doğruları söyleyin. Bu konuyu okuyan herkes lütfen fikrini belirtirse sevinirim. Çok kötüyse lütfen çok kötü deyin.

Tipinde bir sorun yok her erkek bazı istisnalar hariç 10 üstünden 7'dir ama kendine uygun saç stili, cilt bakımı ve uygun kıyafetlerini seçmen gerekiyor ayrıca spora başlamalısın.

Tipin iyi olması için saçın uzun olmasına gerek yoktur bence. Ama malesef ki sadece benle sınırlı kalıyor bu düşünce, neredeyse herkes uzun saçın daha çekici olduğunu düşünüyor.

Bence olmak istediğin gibi ol, saç mı uzatacaksın uzat. Küpe gibi küçük detaylar güzel gösterebilir.

Cidden tipin kötü diyenleri anlamıyorum. Herhangi kötü bir fiziksel özelliğin yok. Burnun çok büyük, zenci gibi dudağın var deseler anlarım ama yok ki. Boşuna üzme kendini.

Konu dışı: Login • Instagram seni bu adama baya benzettim.

Bu aralar psikolojim acayip derecede bozuk, bozuk olmasının bir nedeni de tipim. Bu konuyu açmak biraz saçma gibi oldu ama başka soracak bir yer bulamadım, kime sorsam tipinde ne var falan diyor. Zaten yüzüme karşı çok çirkinsin de demezler beni rencide etmemek için. Aynaya bakınca tipimi nedense anlayamıyorum, çirkin miyim değil miyim diye öyle boş boş bakıyorum. Belki de gerçekten çok kötü bir tipim vardır. Benim iyiliğim için lütfen gerçekten doğruları söyleyin. Bu konuyu okuyan herkes lütfen fikrini belirtirse sevinirim. Çok kötüyse lütfen çok kötü deyin.

Gayet iyisin ben bir sorun göremedim.

Sanet troll zaten :D. Direk kara listeye ekleyin hocam. Bir konuda kız oluyor bir konuda funda diye biri 🤣.

Sanet ve Tyler'ı salla, şöyle güzelinden bir deri ceket giysen, bir de saçını uzatsan uzun haline baksak çok yakışıklı olacağın kanısındayım ama bu halinde gayet iyi merak etme. Uzun saç sevmiyorsan yanlar kısa önler orta-uzun arası bir şey de yapabilirsin onlar da yakışır :)

Bir tek insanın tipini yorumlamadığınız kalmıştı, onu da yaptınız. Tebrikler. Allah akıl fikir versin her birinize.

Ergen kızlar ve erkekler tiplere bakarak hareket eder. Okul bitip, ergenliği de atlattığınız zaman her şeyin tip olmadığını fark edeceksiniz. Elbette insan yine güzel bir kız veya yakışıklı bir erkek ile evlenmek ister ama demek istediğim herkes birisini illaki bulur.

Her şeyden öte, bakımlı olmalısınız. Yetişkin insanlar bakımlı olup olmadığına bakar daha çok.

Hocam dürüst olmak gerekirse saçlarını resimlerdeki gibi yaptırırsan bence yakışır, bir de hiç kimse mükemmel değil ben de dahil. Yeter ki karakterin iyi olsun yeterli derim, bir de karakterinden etkilenirse kız sana zamanla ısınır ve aşık olur. Hatta çekici olmak istiyorsan bakımlı ol, fiziğini koru ve ter kokusu ile birleşince kötü koku yapmayan bir beğendiğin parfümü kullan. Bir de güzel bir kolye olabilir.

Dosya Ekleri

• photo_21986_0.jpg
    photo_21986_0.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 264
  • 11058ba505b6316a591a91a48a543fbf.360x360x1.png
    11058ba505b6316a591a91a48a543fbf.360x360x1.png
    136,4 KB · Görüntüleme: 251

Technopat Haberler

Geri
Yukarı