Sizce tipim çok kötü mü?

Bence saçlarını uzatmalısın. Yanları üstlere nazaran daha kısa yap. Daha gençsin yirmili yaşlarına doğru yüzün tam şekillenecektir. O zaman bu konuyu düşün, şu an bunun için erken. Ayrıca güzellik veya yakışıklılık göreceli bir kavramdır, bana güzel gelen sana güzel gelmeyebilir.

Bu solda ki saç ne olarak geçiyor.

Vallahi ben de bilmiyorum hiç ya, uzun erkek saç modelleri yazsam da aradığımı bulamıyorum. Galiba işinin ehli olan bir kuaföre sormak gerekir

Böyle yapmak istiyorum saçımı, saçım dalgalı gibi fön çekiyorum sonra normal bırakıyorum dağınık değişik bir şekil alıyor. Bu şekilin güzel olacağını düşünüyorum.

Böyle yapmak istiyorum saçımı, saçım dalgalı gibi fön çekiyorum sonra normal bırakıyorum dağınık değişik bir şekil alıyor. Bu şekilin güzel olacağını düşünüyorum.

Aynen hocam ama yüz tipiniz de önemli, yine de denemekten zarar gelmez. Ben de bayağı seviyorum bu saçı ama şu an 3 numara benim saçım eskiden sağdaki attığım fotoğraf gibiydi belki hiç kesmesem solda attığım fotoğraf gibi olabilirdi.

Bir şey daha sormak istiyorum da, aynaya bakınca anlayamıyorum, sizce çok esmer miyim

Tip güzel ama saç kötü.
Saça şekil verebilirseniz emin olun daha iyi olacaktır.
Saçınızı uzatın yan ve arkalarda kesin tamamdır.

Hocam saç uzatırsanız bence daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…